20 Ağu 2022 #1 ahmetyks A Üye Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 49 Tepki puanı 5 Ödüller 5 Yaş 25 7 HİZMET YILI entere bastıktan sonra hile açılmıyor
21 Ağu 2022 #2 raedissa R Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 95 Çözümler 1 Tepki puanı 11 Ödüller 6 Yaş 29 7 HİZMET YILI Çözümü buldunuz mu bende de aynı sorun var Oyla 0 Olumsuz oyla
20 Eki 2022 #3 kingangel Süper Üye Katılım 22 Kas 2021 Mesajlar 1,440 Çözümler 353 Tepki puanı 364 Ödüller 8 4 HİZMET YILI ahmetyks' Alıntı: entere bastıktan sonra hile açılmıyor Genişletmek için tıklayın ... @kingangel Bu yöntemi deneyiniz Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz. 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın. 4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent 5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatın 6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız. Oyla 0 Olumsuz oyla
ahmetyks' Alıntı: entere bastıktan sonra hile açılmıyor Genişletmek için tıklayın ... @kingangel Bu yöntemi deneyiniz Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz. 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın. 4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent 5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatın 6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.
9 Kas 2022 #4 tayfurks Onaylı Üye Katılım 4 Mar 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 7 Ödüller 6 Yaş 45 7 HİZMET YILI You do not have the permission to use the chat. bu yazıdan sonra kayboluyor çok ugrastım ama çözüm üretemedim yardımcı olurmusunuz Oyla 0 Olumsuz oyla
You do not have the permission to use the chat. bu yazıdan sonra kayboluyor çok ugrastım ama çözüm üretemedim yardımcı olurmusunuz