PUBG MOBILE HİLE FİXLENDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oncelikle herkese selamlar bu gunlerde yaklasık 1 haftadır surekli pubg mobile DWORD AND EZPUBGM hilesi kullanamaz olduk olduk dıyorum cunku benım gıbı sorun yasayan 100 lerce insan var bende bu konuda bır topıc acıyım dedım. Oncelıkle her oyun da kesın ve kalıcı bır sekılde banned atıyor hıle farketmeksızın ıster DWORD ISTER EZPUBGM ile oyuna gırın fark etmiyor . Şimdi bazı arkadaslar diyecektir yannıs birseyler yapıyorsun ama malesef yapmıyorum sıtenın yaklsık 5 yıllık uyesıyım hileyi nasıl kullanacagımı cok ıyı bılıyorum ve yannızca esp yı kullanmama ragmen 10 dk sonra banned gelıyor spoofer ve modeme defelarca reset atmayı denedım malesef ıse yaramıyor fark etmıyor hatta telefonum ıntetnetinı acıp oyle girmeyi denedim yıne bır çaresını bulamadım malesef hile fix yemiş durumda acil bu durumun dizeltimesi lazım peki sizin görusleriniz nedir . BU arada herhangı vırus programı da acık aktif degil

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dword kullandım sorun yasamadım. ez kullandım anında ban attı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
before i used ezpubgm and got banned but for last3 days i was using dword hack which works like a charm to me 😁

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hile fix yememiştir yenisi gelicektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...