- Konuyu başlatan
evet kullandım anında ztn bide aimbot olmadan girdim yine yiyorum biri reportlayınca direk yiyorumaimbot kullanıyor musun
evet kullandım anında ztn bide aimbot olmadan girdim yine yiyorum biri reportlayınca direk yiyorumaimbot kullanıyor musun
ya denedim ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorumcihaza spoof yapmayı denedınmı belki bu sorununu çözebilir
o nasıl yapilyior acaba bilgi verebilrimsincihaza spoof yapmayı denedınmı belki bu sorununu çözebilir
Pubg mobile hile güncellendi ama hala 10 dk ban yemeye devam ediyorum çözümü var mı yoksa çözülecek mi
önceden 10 dk atıyor belli ettiğin an artık 10 yıl atıyorPubg mobile hile güncellendi ama hala 10 dk ban yemeye devam ediyorum çözümü var mı yoksa çözülecek mi
Spooferi kullanırsanız sorununuz çözülecektir hocam ;Pubg mobile hile güncellendi ama hala 10 dk ban yemeye devam ediyorum çözümü var mı yoksa çözülecek mi
belli etmeden oyna hemen ban yemezsinPubg mobile hile güncellendi ama hala 10 dk ban yemeye devam ediyorum çözümü var mı yoksa çözülecek mi
knk kısa süre içinde düzeltirler inşallahPubg mobile hile güncellendi ama hala 10 dk ban yemeye devam ediyorum çözümü var mı yoksa çözülecek mi
knk bazen düzeltüyorlar bi önceki güncellemde ben baya kullanıyprdum bide belli edıyodum öyle ban atıyoduçözüm yok diye biliyorum
knk bazen düzeltüyorlar bi önceki güncellemde ben baya kullanıyprdum bide belli edıyodum öyle ban atıyoduçözüm yok diye biliyorum