pubg mobile hile hatası yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ekran kartı drive ve uygulamanın ekran ayarlarıyla oynadım artık hile çalışmıyor nedenini biliyor musunuz ?

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
denedim bakalım olucak mı
Post automatically merged:

KONUNU RESET ATMAKLA YANİ GAMELOOP İLE ALAKASI YOK SORUN EKRAN AYARLARIYLA ALAKALI.
dostum büyük harflerle yazma ayrıca ekran ayarlarımla alakalı değildi :) araştırdım virüs programı eset olanlarda oluyormus o yüzden kaldırdım ve düzeldi

Üye
6 HİZMET YILI
dostum büyük harflerle yazma ayrıca ekran ayarlarımla alakalı değildi :) araştırdım virüs programı eset olanlarda oluyormus o yüzden kaldırdım ve düzeldi
Kanka maalesef virüs programım yok :) Ayrıca şöyle bi bilgi veriyim hileyi açtığım zaman gamelooptaki varsayılan kontroller kısmı yani bu klavye ayarları var ya hani, ekranıma geliyor kapatmaya çalışınca kapanmıyor

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Kanka maalesef virüs programım yok :) Ayrıca şöyle bi bilgi veriyim hileyi açtığım zaman gamelooptaki varsayılan kontroller kısmı yani bu klavye ayarları var ya hani, ekranıma geliyor kapatmaya çalışınca kapanmıyor
dostum ben kendi konumla karıstırmısım ya baslıklar karısmıs kusura bakma

Üye
6 HİZMET YILI
Mümkünse Eset Nod32 ve Avast gibi antivirüs programlarında kaçının pekte sağlıklı değil.

Norton Antivirüs programını önerebilirim. Hem güvenliğiniz olur hemde oyun ve programramlarda sıkıntı yaşamazsınız.
Post automatically merged:

Sistem geri yükleme noktaların mevcutsa düzenlemeyi yapmadan önceki güne yükleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...