Çözüldü Pubg Mobile Hile Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşlar hilenin menüsü radarı falan her şeyi çaılışıyor fakat göstermiyor bu konuyla alakalı yardım edebilecek kimse var mı ? son güncellemeden sonra oldu ne olduysa

Çözüm
dün bende çalışıyordu bir anda bugün aynı sorun bendede başladı herşey tamam çalışyıor takır takır ama adamlar esp de gözükmemeye başladı. Muhtemelen güncelleme gelecek beklemeliyiz.
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR BAŞLAT YERİNE %TEMP% YAZ O DOSYALARIN HEPSİNİ SİLİN. VE YENİDEN BAŞLATIN BİLGİSAYARI HİLEYİ AÇIN SORUN DÜZELECEKTİR.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR BAŞLAT YERİNE %TEMP% YAZ O DOSYALARIN HEPSİNİ SİLİN. VE YENİDEN BAŞLATIN BİLGİSAYARI HİLEYİ AÇIN SORUN DÜZELECEKTİR.
en son çözüm pc ye res atıp dene belki sorun çözülür bi problem yok diye biliyorum şuan hile de
pencere açıldığında yeşil yazıların altında beyaz yazılar çıkıyor sonrasında mor yazılar o beyaz yazıların çıkmasıyla alakalı bi sorun olduğunu düşüüyorum çünkü öncesinde çıkmıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...