Çözüldü Pubg mobile hile her şeyi gösteriyor ama adamların yerini göstermiyor. [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hilesiz oynarken denk gelen hilelerden bıktım. 2. bir bilgisayar kurdum. Bir bilgisayarda boş hesapta hile açık. orjinal hesabımı izleyerek hile yapmaya çalıştım. Fakat şöyle bir sorun var; hile herşeyi gösteriyor ama adamların yerini göstermiyor. bazen gösteriyor sonra gidiyor. bazen de önümdeki adamı dahi göstermiyor. bu sorunu nasıl çözebilirim karşılaşan var mı??

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeş hangi emilatörü kullanıyorsun. Gameloop sa beta sürümünde çalışmadı bende normal sürümünü indirdim beta sürümü dediğim şu 90 fps veriyorya onda çalışmadı normal sürümden devam ediyorum. olmadı komple denetim masası ve bilgisayardan komple kaldır sonra yeniden indir gameloopu ben öyle yaptım şimdi tüm adamlar görünüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2 bilgisayarda da gameloop kurulu. Ben orjinal hesabımdan değil, yan hesaptan hile açıyorum. ve orjinal hesabımı arkadaş ekleyip izliyorum. normal kullanırken sorun yok . ama izleme moduna girdiğimde araba,item vs herşey görünüyor ama adamlar görünmüyor. arada bir böyle bir saniyeliğine görünüyor sonra kayboluyor. böyle bir sorunu tecrübe ettin mi ? ya da beta olmayan sürünü nerden edinebilirim? faydalı olur mu?

kardeş hangi emilatörü kullanıyorsun. Gameloop sa beta sürümünde çalışmadı bende normal sürümünü indirdim beta sürümü dediğim şu 90 fps veriyorya onda çalışmadı normal sürümden devam ediyorum. olmadı komple denetim masası ve bilgisayardan komple kaldır sonra yeniden indir gameloopu ben öyle yaptım şimdi tüm adamlar görünüyor.

bendeki de 90 fps veren değil zaten .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...