Pubg Mobile Hile İçin Aimbot Ayarları Verirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben pbg mobile hilesi kullanıyorum.Fakat aimbot ayarlarını bilmiyorum bana anlatırmısınız en iyi ayarı verirmisiniz.Bide X Axis ve Y Axis var onları kaç yapıyım nolur söyleyin.Yani aimbot kısmındaki en ama en iyi ayarları verirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden Teşekkürler...

Onaylı Üye
Sosyal
9 HİZMET YILI
nacizane tavsiyem sadece esp kullan aimbot kısa zamanda ban yersin ben 2 ayı aşkındır belli etmeden esp kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
nacizane tavsiyem sadece esp kullan aimbot kısa zamanda ban yersin ben 2 ayı aşkındır belli etmeden esp kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde.
Dostum ben kaç haftadır aimbotu kullanıyom bi sorunda olmadı gayet her girdiğim maç 1.oluyom benim için risk yok ama sen bilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum ben aimbotu sadece kar98 yada m21 gibi sniper silahlarda kullanıyorum esp ve aimbotu belli etmeden oynaman gerekli
ben oynarken
x3 y3 olarak oynuyorum
aimbot seviyesi 4. Seviyede oluyor genellikle fov ayarınıda 60 olarak kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aim bot cok riskli bilgin olsun su aralara hileler daha cabuk banlanıyor kulanmanı önermem ama kendi tercihin tabiki bilgilendireyim dedim

Süper Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
knk aimbot kullandığında ban yeme riskin katlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...