Onaylı Üye
nasil çözdun sorunu hocamEskiden ben aylarca yani 5 6 ay boyunca kulandım bazen belli ettim hiç banlanmıyordum ama birgün ban yedim daha sonra açtım her hesapta ilk belli edişimde hep ban yemeye başladım bende IP den şüpelenmiştim
Merhabalar dostum Hwid ban yemişsin Ezpubgm bypasslı kullanıcılar için güncelleniyor bypassız ban yemen normal. Forumda PUBGM için spoofer bulunmaktadır konunun linkini aşağı bırakıyorumbir ay once 2033 e kadar ban yedım ezpubg kullandıgım için şimdi tekrardan yeni hesaplar açıyorum hepsinden ban yiyorum bunun onune nasil geçe bilirim Ip adresimdenmi buluyorlar
çok basit sadece random mac adress e tıklıycan sonrada change now a basıcan ve 2 side değişmiş olucakbi deniyim kanka kolaymı kullanımı
pubg mobilede spoofere gerek yokki format atsa o bile yeterli olucaktır hwıd ban olayı pubg mobile için geçerli değil ip falan değiştirse geçer banhwid ban yemissin ve parali spoofer kaliteli spoofer kullanman lazim
bunu bi deniyecegim şimdi dostum bakalım ne olcakeğer tmac da işe yaramazsa ozaman geriye birtek çare kalır oda bunu kullanmak bu program senin hwıd banını resetler ama hep bununla girmen lazım devamlı https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-emulator-cihaz-bani-kaldirma-device-unban.225354/
bunun işe yaraması için önce oyunu silmen lazım komple kalıntılarını falan herşeyi silicen sonra tmac ile mac adresini değiştiricen oyunu kurduktan sonrada bu programı kullanıcanbunu bi deniyecegim şimdi dostum bakalım ne olcak
bun u kullanayaım diyeri çok uzuzn iş şimdi kurdum bunu değiştirdim bakim oy8unu açıyorum suançok basit sadece random mac adress e tıklıycan sonrada change now a basıcan ve 2 side değişmiş olucak
mac adresini değiştirdinmi şuanbun u kullanayaım diyeri çok uzuzn iş şimdi kurdum bunu değiştirdim bakim oy8unu açıyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?