i miss you
Seçkin Üye
pubg mobile hilemi ezpubgm olarak kullanıyorum her türlü bir şekilde sinir oluyorum herşeyi full yapıyorum sonrada ban yiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim 1 ana hesap 4 yedek hesabım gitti
Ezpubgm hilesi şu an sanırsam dt o yüzden ban atıyor yani istediğin kadar legit safe falan oyna olmaz o yüzden onaylı üyelere açık olan dword esp var onu legit ve safe bir şekilde oynayabilirsinpubg mobile hilemi ezpubgm olarak kullanıyorum her türlü bir şekilde sinir oluyorum herşeyi full yapıyorum sonrada ban yiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim 1 ana hesap 4 yedek hesabım gitti
hileyi farkettirmeden oynapubg mobile hilemi ezpubgm olarak kullanıyorum her türlü bir şekilde sinir oluyorum herşeyi full yapıyorum sonrada ban yiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim 1 ana hesap 4 yedek hesabım gitti
Bende senin gibi bu form üzerindeki ezpubgm hilesini kullandım uzun bir zaman, ve mein olabilirsin ki her özelliği açmadan fark ettirmeden oynarsan hiçbir sorun yaşamıyorsun + olarak zaten bildigin gibi onaylı üyeler için safe olan sürümü yayımlanmış o sürümü kullanarak da devam edebilirsin.pubg mobile hilemi ezpubgm olarak kullanıyorum her türlü bir şekilde sinir oluyorum herşeyi full yapıyorum sonrada ban yiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim 1 ana hesap 4 yedek hesabım gitti
duvar izleme sakın yoksa ban yersin bazen bilerek öl ki çakmasınlarhileyi farkettirmeden oyna
eyw kral da biraz zor üyelik kasmakEzpubgm hilesi şu an sanırsam dt o yüzden ban atıyor yani istediğin kadar legit safe falan oyna olmaz o yüzden onaylı üyelere açık olan dword esp var onu legit ve safe bir şekilde oynayabilirsin
aşta hile başlatıcısını indimen gerekli zaten oda hile kısmında yazıyo ve rarın şifresi mh ondan sonra istedin bir hileyi yükleye basarak reklam onaylamasını yap zatn kendısı acılacaktır ama eyer onaylamadan sonra hıle onaylayıcısı kapanırsa tekrar dene mutlaka acılcaktırpubg mobile hilemi ezpubgm olarak kullanıyorum her türlü bir şekilde sinir oluyorum herşeyi full yapıyorum sonrada ban yiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim 1 ana hesap 4 yedek hesabım gitti