Beyler Pubg Mobile Hack Kullanıyorum (İstemeyin Artık Vermeyecem Hackı Falan ) Dediğim gibi pubg mobilede hack kullanıyorum içinde esp ve aim var hilesiz girince 40 50 fps alıyorum hileyi aktif ediyorum direk 20 ye 10 a düşüyor yokmudur bunun bir çözümü Boş Yorum Yapmazsanız Sevinirim
Trojan gibi düşün, ama Trojan.BitcoinMiner. Yani senin pc ni kullanarak sana virüs atan kişiye virüslü programı kullandıkça bitcoin veya başka bir sanal para kazandırıyor
Yani Anlıyacağın senin bilgisayarını kullanarak para kazanıyor (Miner Senin İşlemcini "CPU,GPU" Fazlasıyla Kullanır Bilgisayarında Donmalar Ve Isınmalar yaşarsın)
O kasma sorunu minnerden bakma boyle hileli olduguna islemcini yiyor o yuzden dusuk fps aliyorsun bazi arkadaslar dicek her hilede oyle fln alakasi yok adimi basiyorum 1 2 sene sonra o pc islemcisi gidicek herseyi gidicek yayiliyor silemiyorsun tek çare format
O kasma sorunu minnerden bakma boyle hileli olduguna islemcini yiyor o yuzden dusuk fps aliyorsun bazi arkadaslar dicek her hilede oyle fln alakasi yok adimi basiyorum 1 2 sene sonra o pc islemcisi gidicek herseyi gidicek yayiliyor silemiyorsun tek çare format
Bizim bahsettiğimiz bizim cpu yu kullanarak bitcoin kasan virüsler. Çoğunlukla Çinliler yaptığı için onların hilesini kullanmamanı öneririz. Ayrıca virüstotali de dikkatlice incele kullanmadan önce.
Bizim bahsettiğimiz bizim cpu yu kullanarak bitcoin kasan virüsler. Çoğunlukla Çinliler yaptığı için onların hilesini kullanmamanı öneririz. Ayrıca virüstotali de dikkatlice incele kullanmadan önce.
Mesela kullandığım bir hile var benim vietnam ve ingilizce dilleri mevcut içerisinde cpu'yu arttırmadan kullandırıyor bana bunun zararı varmıdır ? virustotalini atsam özelden inceleyebilirmisiniz
Bulduğum hilede cpu fix usage diye bir özellik var x3'e alıyorum onu ve hilesiz kullandığım cpudan daha düşük bir cpu bile elde ediyorum herhangi bir sıkıntısı yok ama daha önce çok fazla çin hilesi indirip kullandım %100 cpudan inmiyordunorton power eraser diye bir virüs programı indirdim tarattım birkaç kere yeniden başladı bilgisayar sizce temizlenmemişmidir yoksa tekrar sizin verdiğiniz linkteki programla taratmalımıyım ?
Edit: tarattım bilgisayarı Malwarebytes ile kullandıgım hileyide virüs olarak gördü tik'ini kaldırdım diğer herşeyi temizledi restart çekti format atmama gerek yok artık değilmi ?