2 hileyide kullandım 10 gündür sıkıntı yok DWORD da fakat EZ PUBGM hilesindede ve DWORD da aimbot kullanmadığım halde otomatik oyun içinde oyun kendi açıyor mouse işaretçisini yani WASD tuşlarıda etkisiz kalıyor sağa sola ileri geri hareket kabiliyetide olmuyor öyle olunca maç esnasındaAimbot kullanmanı çok tavsiye etmem çok kısa sürede ban yersin uğraşırsın sürekli yeni hesap açacam diye
dword hilesine aimbot geldimi acaba?Onaylı üye olup dword hilesini kullanmanı tavsiye ederim. Herkese açık olan hilede çok hızlı ban yersin
KESİNLİKLE YAŞADIĞIMDAN DOLAYI BİLİYORUMOnaylı üye olup dword hilesini kullanmanı tavsiye ederim. Herkese açık olan hilede çok hızlı ban yersin
KESİNLİKLE YAŞADIĞIMDAN DOLAYI BİLİYORUMaylardır dword'u kullanıyorum hiç ban yemedim diğeri çok çabuk ban atıyo heleki aimbot çok çok sıkıntılı
ONAYLI ÜYE OLUP DWORD KULLANMASI DAHA İYİ OLURAimbot kullanmanı çok tavsiye etmem çok kısa sürede ban yersin uğraşırsın sürekli yeni hesap açacam diye
DWORD KULLANMASI DAHA İYİ OLUR2 hileyide kullandım 10 gündür sıkıntı yok DWORD da fakat EZ PUBGM hilesindede ve DWORD da aimbot kullanmadığım halde otomatik oyun içinde oyun kendi açıyor mouse işaretçisini yani WASD tuşlarıda etkisiz kalıyor sağa sola ileri geri hareket kabiliyetide olmuyor öyle olunca maç esnasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?