Pubg Mobile Hile kullanırken yaşadığınız Hedef Alma Odaklanma Sorunu varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pubg Mobile Emulatorü Hileli Bir Şekilde Kullanırken Anlık Savaş Esnasında Kamerayı Düşman Rakibe Çevirip Karşınıza Rakip Çıktığındaysa Ekran Ortasındaki Silah Hedefi Bir Anda Kaybolup Onun Yerine Sistem Karşınıza Otomatik Kendi Tarafından ÇIKARDIĞI bu hata oluyormu CTRL bastığınızda çıkan imleç fare işaretçi simgesi çıkıyormu böylelikle kaç kez vurulup öldüğümü hatırlıyorum lütfen bu sorunu yaşayan varsa yorum yapabilirse çok sevinirim iyi forumlar dilerim..

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Onaylı üye olup dword hilesini kullanmanı tavsiye ederim. Herkese açık olan hilede çok hızlı ban yersin

⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aimbot kullanmanı çok tavsiye etmem çok kısa sürede ban yersin uğraşırsın sürekli yeni hesap açacam diye

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aimbot kullanmanı çok tavsiye etmem çok kısa sürede ban yersin uğraşırsın sürekli yeni hesap açacam diye
2 hileyide kullandım 10 gündür sıkıntı yok DWORD da fakat EZ PUBGM hilesindede ve DWORD da aimbot kullanmadığım halde otomatik oyun içinde oyun kendi açıyor mouse işaretçisini yani WASD tuşlarıda etkisiz kalıyor sağa sola ileri geri hareket kabiliyetide olmuyor öyle olunca maç esnasında

⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Buradaki ayarları alttaki yerden sıfırlayıp kaydeder misin

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    120.1 KB · Görüntüleme: 55
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yanı olmasıda gerekıyor cunku mobilden oynuyorsun

Üye
3 HİZMET YILI
ezPUBGM nin aim botunda bi sorun var aslında, Bazen adama sıkıyorum bi anda arkaya dönüp boşa sıkıyor. Bu hata da aim kullandığını çok belli ediyor karşı tarafa

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aimbot çok tehlikeli birşey.Sadece ESP kullanmanızı tavsiye ederim.Biraz bilek geliştirmek şart :))

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
aylardır dword'u kullanıyorum hiç ban yemedim diğeri çok çabuk ban atıyo heleki aimbot çok çok sıkıntılı

MESSİ
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Onaylı üye olup dword hilesini kullanmanı tavsiye ederim. Herkese açık olan hilede çok hızlı ban yersin
KESİNLİKLE YAŞADIĞIMDAN DOLAYI BİLİYORUM
Post automatically merged:

aylardır dword'u kullanıyorum hiç ban yemedim diğeri çok çabuk ban atıyo heleki aimbot çok çok sıkıntılı
KESİNLİKLE YAŞADIĞIMDAN DOLAYI BİLİYORUM

ONAYLI ÜYE OLUP DWORD KULLANMASI DAHA İYİ OLUR

2 hileyide kullandım 10 gündür sıkıntı yok DWORD da fakat EZ PUBGM hilesindede ve DWORD da aimbot kullanmadığım halde otomatik oyun içinde oyun kendi açıyor mouse işaretçisini yani WASD tuşlarıda etkisiz kalıyor sağa sola ileri geri hareket kabiliyetide olmuyor öyle olunca maç esnasında
DWORD KULLANMASI DAHA İYİ OLUR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...