Onaylı Üye
bende win 10 22h2 var fakat calismiyor neden acaba?Windows 10 22H2 sürümündeyseniz çalışıyor ezpubgm hilesi
bende win 10 22h2 var fakat calismiyor neden acaba?Windows 10 22H2 sürümündeyseniz çalışıyor ezpubgm hilesi
ezpubgmobile var ben 1.5 yıl onu kullandım ban yemedim kral onu denePUBG Mobile hilesi olan var mı? Bende 22H2 sürümünden dolayı EzPUBGM hilesi çalışmıyor. Hile verebilecek var mı bana? ESP bile yeterli.
sitedekini kullan ben kullanıyordum ve ban yemedim bi kaç yıl denebende win 10 22h2 var fakat calismiyor neden acaba?
baba onerı veremem ama ezpubgm neden calısmıyor dersen su sıra detected olması dolayısıylaPUBG Mobile hilesi olan var mı? Bende 22H2 sürümünden dolayı EzPUBGM hilesi çalışmıyor. Hile verebilecek var mı bana? ESP bile yeterli.
evet olabılır ya ezpubgm kullanıyordum suan kullanamıyorum zaten delırcemDwordu dene, youtubede bazı obb configler var ama çoğu fasa fiso gibi geliyor bana. genelde mobil hileleri var, emülatör olarak artık iyice saldılar ya da yapamıyorlar.
noldu ndn kullanamıyorsunbaba onerı veremem ama ezpubgm neden calısmıyor dersen su sıra detected olması dolayısıyla
Post automatically merged:
evet olabılır ya ezpubgm kullanıyordum suan kullanamıyorum zaten delırcem
DWORD HACK ÖNERİYORUM sitede var istersen önce spoofer çalıştır sonra dword çalıştırPUBG Mobile hilesi olan var mı? Bende 22H2 sürümünden dolayı EzPUBGM hilesi çalışmıyor. Hile verebilecek var mı bana? ESP bile yeterli.