Üye
onu nasıl yapıcamHocam soyle söyleyeyim dedigin ekranin karanlik olmasi bende de vardi uyumlulugunu degistirmeni öneririm bir de öyle dene. 2 yıldır hileyi kullaniyorum ban yemedim yani belli etmemen lazim
varsayılan tema da ve başlangıçta pencere modu kullanıyorum siyah ekran hatta şuan çalışmıyor durdurudu hatası alıyorumPubg mobil hack ekran kararması cözümü ilk olarak masa üstü temanı varsayılan yapman gerek windows performans ayarların sistemin belirledigi varsayılan halınde olması gerek ayrıca win7 - win8- win10 kullanucıları bunları yapmalarına rağmen hala ekan sıyah oluyorsa HACK çalıştırmadan önce "pubg mabil" TAM ekran dan cıkın pencere boyutunda HACK çalıştırın. Sorununuz düzelecektir.
how ı make a uptade drivers how programsupdate drivers
windows kaç kullanıyorsunben 3 4 gündür oynuyorum ban sorunu olmadı.
bir çözümü yok musanırım win 7 oldugundan dolayı yapıyor ya win7 sorun hep
my theme ıs default but hack dont workPubg mobile hacking screen blackout solution should be the default desktop theme first
güvenlik ve virüs programlarını kapatın tarayıcı denetımını aşağıya çekinonu nasıl yapıcam
Post automatically merged:
varsayılan tema da ve başlangıçta pencere modu kullanıyorum siyah ekran hatta şuan çalışmıyor durdurudu hatası alıyorum
hack inject but black in pubg mobileguys this is the english sections maybe try some luck in the other language one, good luckl
tamamWHY YOU POST IN HERE?!
DON'T U SEE THIS IS ENGLISH SECTION?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?