Pubg mobile hile sorunu yaşayanlar gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bir Kaç gün önce konu açmıştım hilem çalışmıyor diye sebebini buldum.
kullandığınız antivirüs (kaspersky,avast) sizden habersiz hilenin çalışmasını yarayan uygulamayı zararlı olarak görüyor ve direk kapatıyor.
Bu da hilenin tam yüklenememesi ve tam olarak işlevini yerine getirememesi.
Ben AntiVirus ü sildim direk. Sizde öyle yapın yaptığınızda windows defender açık olucak onuda kapatırsanız hilenizi sıkıntısız kullanabilirsiniz
Forumlarda olucam sorunuz olursa yazabilirsiniz

THE OTTOMAN ORIGIN HACKERS
Seçkin Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Sorun Yaşamıyorum da Yaiıyanlara Yarım Etmeye Geldim

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bilgi için teşekkür ederim ama üstad makinayı formatladım olmadı defenderı direk devre dışı bıraktım hatta

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgi için teşekkür ederim ama üstad makinayı formatladım olmadı defenderı direk devre dışı bıraktım hatta
Zaten benimde dediğim defender kapatılması lazım öyle çalışır çünkü antivirusler kapatıyor onu biz fark etmeden

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
antivirüs uygulamasını devre dışı bırakın bende çalışıyo

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Deneyecek arkadaşlar sorununuz olursa bekliyorum

Üye
6 HİZMET YILI
bazen windows 10 un defenderi de yapıyor windows toolkit diye birşey var ondan kapatabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Peki hileyi kaç saat önce kullandın ve tekrar giriş yaptığında ban yedin mi? onun bilgisini verir misin?
Arkadaşlar Bir Kaç gün önce konu açmıştım hilem çalışmıyor diye sebebini buldum.
kullandığınız antivirüs (kaspersky,avast) sizden habersiz hilenin çalışmasını yarayan uygulamayı zararlı olarak görüyor ve direk kapatıyor.
Bu da hilenin tam yüklenememesi ve tam olarak işlevini yerine getirememesi.
Ben AntiVirus ü sildim direk. Sizde öyle yapın yaptığınızda windows defender açık olucak onuda kapatırsanız hilenizi sıkıntısız kullanabilirsiniz
Forumlarda olucam sorunuz olursa yazabilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Peki hileyi kaç saat önce kullandın ve tekrar giriş yaptığında ban yedin mi? onun bilgisini verir misin?
Daha az önce bulabildim knkim daha ban yemedim ama daha önceden de mh den kullanıyordum o zamanda ban yememiştim aimhack kullanmayıp belli etmeden oynarsan sorun olacağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Daha az önce bulabildim knkim daha ban yemedim ama daha önceden de mh den kullanıyordum o zamanda ban yememiştim aimhack kullanmayıp belli etmeden oynarsan sorun olacağını düşünmüyorum
pubg mobile farklı bir hile koruma sistemi getirdi oto ban atıyor, denedikten sonra (yani bir kaç saat sonra) alıntı yapar mısın ban yedim ya da yemedim olarak ?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pubg mobile farklı bir hile koruma sistemi getirdi oto ban atıyor, denedikten sonra (yani bir kaç saat sonra) alıntı yapar mısın ban yedim ya da yemedim olarak ?
Bir kaç el atıcam şimdi sonuçları yazarım kardeşim ama ana hesabında kullanacaksan kullanma bence

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
düşmana kitlenmesi ve sekme yapmamasi için birşey varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...