Sorun Yaşamıyorum da Yaiıyanlara Yarım Etmeye Geldim
Zaten benimde dediğim defender kapatılması lazım öyle çalışır çünkü antivirusler kapatıyor onu biz fark etmedenbilgi için teşekkür ederim ama üstad makinayı formatladım olmadı defenderı direk devre dışı bıraktım hatta
Ben avast kullanıyordum ve devre dışı bıraktığım halde hile çalışmıyordu ben o yüzden böyle birşey yaptımantivirüs uygulamasını devre dışı bırakın bende çalışıyo
Arkadaşlar Bir Kaç gün önce konu açmıştım hilem çalışmıyor diye sebebini buldum.
kullandığınız antivirüs (kaspersky,avast) sizden habersiz hilenin çalışmasını yarayan uygulamayı zararlı olarak görüyor ve direk kapatıyor.
Bu da hilenin tam yüklenememesi ve tam olarak işlevini yerine getirememesi.
Ben AntiVirus ü sildim direk. Sizde öyle yapın yaptığınızda windows defender açık olucak onuda kapatırsanız hilenizi sıkıntısız kullanabilirsiniz
Forumlarda olucam sorunuz olursa yazabilirsiniz
Daha az önce bulabildim knkim daha ban yemedim ama daha önceden de mh den kullanıyordum o zamanda ban yememiştim aimhack kullanmayıp belli etmeden oynarsan sorun olacağını düşünmüyorumPeki hileyi kaç saat önce kullandın ve tekrar giriş yaptığında ban yedin mi? onun bilgisini verir misin?
pubg mobile farklı bir hile koruma sistemi getirdi oto ban atıyor, denedikten sonra (yani bir kaç saat sonra) alıntı yapar mısın ban yedim ya da yemedim olarak ?Daha az önce bulabildim knkim daha ban yemedim ama daha önceden de mh den kullanıyordum o zamanda ban yememiştim aimhack kullanmayıp belli etmeden oynarsan sorun olacağını düşünmüyorum
Bir kaç el atıcam şimdi sonuçları yazarım kardeşim ama ana hesabında kullanacaksan kullanma bencepubg mobile farklı bir hile koruma sistemi getirdi oto ban atıyor, denedikten sonra (yani bir kaç saat sonra) alıntı yapar mısın ban yedim ya da yemedim olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?