Pubg mobıle hile sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bildiğimiğiz üzere artık onaylı üye oldum . sorupdurmayın virüs programları hepsi devre dışıkapalı bir diğer antivirüs programı hiç yüklü değil bilgisayarımda hile güncellenmeden önce giriş yapabiliyodum hileye rank geldi dediler rankımızıda aldım ama hala hileye giremiyorum sorunu size ekranlı olarakta atacağım şimdi sorunu anlatayım xfprojectv yönetici olarak çalıştırıyorum waiting for action yazısı geliyor oraya kadar bir sıkıntı yok sonra memoryhackers sitesine giris yapıp MH UI yeni betaya tıklıyorum oradan pubg mobıleyi seçiyorum yükle dediğimde hile yüklendi yazısı geliyor ama 2. inject dosyasını açmıyor ve herhangibir hile yüklenme söz konusu değil xfprojectv de getlasterror hatası alıyorum bu problemıme yardımcı olamınızı beklıyorum .

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    146.5 KB · Görüntüleme: 60
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cok sacma ya bendede kasma sorunu vardı formatladım tekrardan oyun ve hileyi yükledim sorunsuz acıldı umarım cozulur sorunun (cpu zorlaması devam ediyor=)

Üye
6 HİZMET YILI
Programı kapatıp tekrar denemen , Yada Xfprojeckt dosyasını yani loaderi tekrar yüklemen yeterli olacaktır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
mobil olduguna gore sorunların olmasa normaldır emıletorde bıle oluyor sorunda kaldıkı mobıl ındırdıgınız yerde bılgılerı okumanızı onerırım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var sürekli farklı farkllı erorlarla karşılasıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben hala sizin hileyi nasıl çalıştıramadığınızı anlamıyorum o kadar çözüm yolundan sonra bir işe yaramıyorsa pc nizde sıkıntı vardır çünkü bende ve benden farklı bir çok kişide çalışıyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben hala sizin hileyi nasıl çalıştıramadığınızı anlamıyorum o kadar çözüm yolundan sonra bir işe yaramıyorsa pc nizde sıkıntı vardır çünkü bende ve benden farklı bir çok kişide çalışıyor.
güncellemeden önce sorun yoktu hilede hileyi güncelledikten sonramı birşey oldu bilgisayara? hile güncellendikten sonra girememeye başladım pcme baglanıp bakmak ıstıyorsan alpemıx yada teamwıwer vereyım baglan bak anlayabılırsen

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
güncellemeden önce sorun yoktu hilede hileyi güncelledikten sonramı birşey oldu bilgisayara? hile güncellendikten sonra girememeye başladım pcme baglanıp bakmak ıstıyorsan alpemıx yada teamwıwer vereyım baglan bak anlayabılırsen
Bilgisayarın win7 mi? Birde bu klasik defender kapatma işte C++ yazılımlarını yükleme gibi şeyleri yaptın demi olmadıysa dc ismini ver ekleyeyim ordan teamwiver a geçeriz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bildiğimiğiz üzere artık onaylı üye oldum . sorupdurmayın virüs programları hepsi devre dışıkapalı bir diğer antivirüs programı hiç yüklü değil bilgisayarımda hile güncellenmeden önce giriş yapabiliyodum hileye rank geldi dediler rankımızıda aldım ama hala hileye giremiyorum sorunu size ekranlı olarakta atacağım şimdi sorunu anlatayım xfprojectv yönetici olarak çalıştırıyorum waiting for action yazısı geliyor oraya kadar bir sıkıntı yok sonra memoryhackers sitesine giris yapıp MH UI yeni betaya tıklıyorum oradan pubg mobıleyi seçiyorum yükle dediğimde hile yüklendi yazısı geliyor ama 2. inject dosyasını açmıyor ve herhangibir hile yüklenme söz konusu değil xfprojectv de getlasterror hatası alıyorum bu problemıme yardımcı olamınızı beklıyorum .
temp dosyasının icindeki herşeyi sil sonra hileyi tekrar ac bak gör o zaman acılacak hile

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bütün Çözüm yollarını dene olmasa Bilgisayar ile alakalı :brainfree:

Üye
6 HİZMET YILI
eskiden uçaktan atladınmı evı görunce ne var yazan hıle şimdilerde bırak kapısına varana kadar yazmıyor işallah duzelecek

Üye
7 HİZMET YILI
peki aimbot sapıtması neden oluyor seçkin üye mi olmamız lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgisayarında anit vir yüklü değil deniz peki Microsoft defneder kapalı mı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
temp dosyasının icindeki herşeyi sil sonra hileyi tekrar ac bak gör o zaman acılacak hile
Onu zaten kimse söylemeden yaptım gene olmadı kardeşim
Post automatically merged:

Bilgisayarında anit vir yüklü değil deniz peki Microsoft defneder kapalı mı
Evet windows deffender kapalı
Post automatically merged:

Bilgisayarın win7 mi? Birde bu klasik defender kapatma işte C++ yazılımlarını yükleme gibi şeyleri yaptın demi olmadıysa dc ismini ver ekleyeyim ordan teamwiver a geçeriz
Evet bilgisayarım win7

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aynısı bendede oluyo bunun bi çözüm yolu yokmu windows 10 benim pc.Tüm koruma ayarları ve windows defender kapalı antivirüs programıda yok.42asidede42 ayn hile güncellenmeden önce çalışıyodu sonra çalışmamaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...