Onaylı Üye
hileyi güncelledikten sonra oldu neolduysa önceden sorunsuz çalışıyordu hilecok sacma ya bendede kasma sorunu vardı formatladım tekrardan oyun ve hileyi yükledim sorunsuz acıldı umarım cozulur sorunun (cpu zorlaması devam ediyor=)
hangi programı tekrar kapatıp denıyecem kac kere daha sılıp yukleyecem acaba hıcbır degısıklık yokProgramı kapatıp tekrar denemen , Yada Xfprojeckt dosyasını yani loaderi tekrar yüklemen yeterli olacaktır
sorun emulatorde kardesım zatenmobil olduguna gore sorunların olmasa normaldır emıletorde bıle oluyor sorunda kaldıkı mobıl
güncellemeden önce sorun yoktu hilede hileyi güncelledikten sonramı birşey oldu bilgisayara? hile güncellendikten sonra girememeye başladım pcme baglanıp bakmak ıstıyorsan alpemıx yada teamwıwer vereyım baglan bak anlayabılırsenBen hala sizin hileyi nasıl çalıştıramadığınızı anlamıyorum o kadar çözüm yolundan sonra bir işe yaramıyorsa pc nizde sıkıntı vardır çünkü bende ve benden farklı bir çok kişide çalışıyor.
Bilgisayarın win7 mi? Birde bu klasik defender kapatma işte C++ yazılımlarını yükleme gibi şeyleri yaptın demi olmadıysa dc ismini ver ekleyeyim ordan teamwiver a geçerizgüncellemeden önce sorun yoktu hilede hileyi güncelledikten sonramı birşey oldu bilgisayara? hile güncellendikten sonra girememeye başladım pcme baglanıp bakmak ıstıyorsan alpemıx yada teamwıwer vereyım baglan bak anlayabılırsen
temp dosyasının icindeki herşeyi sil sonra hileyi tekrar ac bak gör o zaman acılacak hilearkadaşlar bildiğimiğiz üzere artık onaylı üye oldum . sorupdurmayın virüs programları hepsi devre dışıkapalı bir diğer antivirüs programı hiç yüklü değil bilgisayarımda hile güncellenmeden önce giriş yapabiliyodum hileye rank geldi dediler rankımızıda aldım ama hala hileye giremiyorum sorunu size ekranlı olarakta atacağım şimdi sorunu anlatayım xfprojectv yönetici olarak çalıştırıyorum waiting for action yazısı geliyor oraya kadar bir sıkıntı yok sonra memoryhackers sitesine giris yapıp MH UI yeni betaya tıklıyorum oradan pubg mobıleyi seçiyorum yükle dediğimde hile yüklendi yazısı geliyor ama 2. inject dosyasını açmıyor ve herhangibir hile yüklenme söz konusu değil xfprojectv de getlasterror hatası alıyorum bu problemıme yardımcı olamınızı beklıyorum .
Onu zaten kimse söylemeden yaptım gene olmadı kardeşimtemp dosyasının icindeki herşeyi sil sonra hileyi tekrar ac bak gör o zaman acılacak hile
Evet windows deffender kapalıBilgisayarında anit vir yüklü değil deniz peki Microsoft defneder kapalı mı
Evet bilgisayarım win7Bilgisayarın win7 mi? Birde bu klasik defender kapatma işte C++ yazılımlarını yükleme gibi şeyleri yaptın demi olmadıysa dc ismini ver ekleyeyim ordan teamwiver a geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?