Çözüldü Pubg mobile hile sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pubg mobilde hileyi açıyorum 1 el sonra esp kayboluyo hiç birşey gözükmüyor oyun içinde de bu sorunu yaşıyorum bir anda esp gidiyor yardımcı olurmusunuz

UniquePerformance
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu sorun genelde win 11 lerde yapıyor. aynı sorunu yasayanlar var dogru. biz ekipçe yaşamıyoruz. hiç bir kapanma olmuyor. win 10 kullanıyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
win 11 ile alakası yok win 10um ve 1-2 maça esp kapanıyor hile yetkilileri çalışmaya devam ediyordu en son ne olduğunu bilmiyorum fakat hilede 1-2 senedir sorunsuz oynarken hiç ban yemedim ban konusu olmadı eğer ban yiyorsanız ilk önce mh loaderi acın ondan sonra gameloop girin pubgnizi acın bu şekilde eğer belli etmeyip report yemezesseniz hileden ban yemezzsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
win 11 kullanirim o sorun sadece oyun sonlarinda yasanirdi fakat son zamanlarda oda olmamaya basladi suan sorunsuz , bence pc guncellemesi ile alakali bir durum olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bendede bu sorun var ama birşey fark ettim oyunun sonlarına doğru kapanıyor güvenlik amaçlı yapılmış bişey olabilir çok kill aldıysanız yada almayın diye diğer maçta geri açılıyor direk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...