pubg mobile hile takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Takım arkadaşları arıyorum yaş fln önemli degil boş yapmayı bilsin adam öldürsün yeter rank beraber kasarız zaten Nick : Angels54 id:5227445160

Üye
6 HİZMET YILI
Ben de hile kullanıyorum fakat eğer gerekiyorsa belli etmemek için öldüğüm çok zaman oluyor. Hileyi belli etmemek için gerektiği yerlerde hileyi kapatıyorum özellikle son bir kaç adam kaldığı zaman direk saldırmak veya bomba atmak üzerine koşup taramak gibi aptalca şeyleri yapmıyorum. Eğer hile ile mantıklı oynuyorsan takılalım.

Ne Gemisi Kaptan Bizim Dünyamız Battı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeşim Ekle Yonariz OlcayyBey

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben de hile kullanıyorum fakat eğer gerekiyorsa belli etmemek için öldüğüm çok zaman oluyor. Hileyi belli etmemek için gerektiği yerlerde hileyi kapatıyorum özellikle son bir kaç adam kaldığı zaman direk saldırmak veya bomba atmak üzerine koşup taramak gibi aptalca şeyleri yapmıyorum. Eğer hile ile mantıklı oynuyorsan takılalım.
Ben de dikkatli kullanıyorum usta amac rank kasmak zaten 20 kill almak degil arkadas ekle girelim beraber
Post automatically merged:

Yeterince Legit Misin ?
Taç 4 üm usta normalde de iyi oynuyorum zaten hileyi belli etmeden tadını cıkarıyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Beyler hileli bir arkadaş varsa beraber takım olabiliriz oyun ID: 5175945880 Rossear olarakta ekleyebilirsiniz ! Suan Taç ligindeyim takım arkadsları arıyorum

Myia
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
How not to be banned has been banned for 10 minutes. If there is an anti-ban, I want to use it with IOS users.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile güncelemesinin ardından birlikte oynayalım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eklemek isteyen discort için soner#1423

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...