Seçkin Üye
emülatör ekleyin 5833444859 mic var
reis benı 1 saat önce banladılar sanırım video aldılarArkadaşlar video kaydı alınmadıgı takdırde kolayca ban yiyemezsiniz. Hile de antiban aktif değişik değişik konuşmayın. Boş yorum atanları da reportluyorum.
ekledim joker gerdi donduEsli0nes Ekleyin Gireriz
Kardeşim demekki antibana ok demeden girdin oyuna ya da videonu çekip discorddan yüklediler. Ama bu kadar hızlı ban yemen ilginç genede 2-3 gün falan sürüyor ban atmaları. Bir de ban süresi neydi onuda belirtseydin bişeyler anlayabilirdik.reis benı 1 saat önce banladılar sanırım video aldılar5833444859 eklesene beni takılalım digerhesaptaki arkadaslar gitti
klasik ban yazısı şunu yaptın diye ban atmıyolarkiKardeşim demekki antibana ok demeden girdin oyuna ya da videonu çekip discorddan yüklediler. Ama bu kadar hızlı ban yemen ilginç genede 2-3 gün falan sürüyor ban atmaları. Bir de ban süresi neydi onuda belirtseydin bişeyler anlayabilirdik.
Yav kardeşim sen benim yazdığımı görmüyor musun ne kadar ban süresi ?klasik ban yazısı şunu yaptın diye ban atmıyolarki
ilk yazıdıgım cümleyi okuyabilseydin 3 ay ban yedigimi anlardın sen görmedin ngaliba yazdıgımıYav kardeşim sen benim yazdığımı görmüyor musun ne kadar ban süresi ?
Görmedim kardeşim sadece beni ilgilendiren mesajlara baktığım için görmemem normal. Hileden ban yemişsin video kaydından yemiş olsaydın 10 yıl yerdin.ilk yazıdıgım cümleyi okuyabilseydin 3 ay ban yedigimi anlardın sen görmedin ngaliba yazdıgımı
antiban hayır dedim diyemi yedim ben banı şimdi aglarım valla evet diyip girmedim diyeGörmedim kardeşim sadece beni ilgilendiren mesajlara baktığım için görmemem normal. Hileden ban yemişsin video kaydından yemiş olsaydın 10 yıl yerdin.
usta antiban evet diyom hile acılmıyor buseferdeantiban hayır dedim diyemi yedim ben banı şimdi aglarım valla evet diyip girmedim diye
Laptop kullanıyorsun büyük ihtimal. Bunun için hile sayfasının en başına gidip orada yazılanları okumalısın orada ne yapman gerekeceğini yazmışlar okursan anlarsın.antiban hayır dedim diyemi yedim ben banı şimdi aglarım valla evet diyip girmedim diye
Post automatically merged:
usta antiban evet diyom hile acılmıyor buseferde
Post automatically merged:
şimdide hile açılmıyor
Kardeşim mesajı akşam 17.30 da yazmışsın ben saat 8 e kadar oynadım ne fixlenmesi yalan yanlış şeyler yazma mesaj kascam diye.secure boot aktif ettim ama hile fixlenmiş
düzeldi kardeşim genel temizlik yaptım ve çgu kişide aynı problem id ver beraber oynayalımKardeşim mesajı akşam 17.30 da yazmışsın ben saat 8 e kadar oynadım ne fixlenmesi yalan yanlış şeyler yazma mesaj kascam diye.