sadece esp ile takımdan nasıl ban yedin ?ben sadece esp kullanıyorum ama takımlıda ban yedim 2 kere
sadece esp ile takımdan nasıl ban yedin ?ben sadece esp kullanıyorum ama takımlıda ban yedim 2 kere
esp ban yedırmıyor sen nasıl yemıssenben sadece esp kullanıyorum ama takımlıda ban yedim 2 kere
öyle birşey kimse yapmıyor kardeş zatenben yemedim dostum o da senin sorunun 400 metreden adamı taramaya başlarsanız ban yersiniz tabi . ben adamı görmeden ateş etme tuşuna basmıyorum
sadece esp degildiresp ban yedırmıyor sen nasıl yemıssen
kanka ben sadece esp kullanııyordum zaten diğerlerini sevmiyorum da. report sebebiyle yediğimi düşünüyorum.sadece esp ile takımdan nasıl ban yedin ?
ya dostum yorum kasmak için boş boş yorum yapma boş yapıyorsun şuandaöyle birşey kimse yapmıyor kardeş zaten
sadece esp kardeş. komplo teorilik bir durum yok sadece esp açıyorumsadece esp degildir![]()
ben sadece esp kullanıyorum ve cok dikkat ediyorum. genelde squat olarak giriyoruz arkadaslarıma bile adam gormeden info vermiyorumkanka ben sadece esp kullanııyordum zaten diğerlerini sevmiyorum da. report sebebiyle yediğimi düşünüyorum.
lan olum yalan borcum mu var size inanmak zorunda değilsiniz ama ben böyle birşey yaşadım bunu da sadece one man squad girdiğimde yaşadım. bana kalkmış 400 metreden adam tararsan ban yersin zaten diyor. ben böyle birşey yaptığımı söyledim mi? boş boş konuşan sensin şuandaya dostum yorum kasmak için boş boş yorum yapma boş yapıyorsun şuanda
yok sanırım bende steam oynayan arıyorum ama oda yok galibalite de kimse yokmu