- hilenin açılışında tarayıcıdan siteye giriş istiyor. tarayıcının açılması biraz yavaş olabiliyor. bunun yerine biz exe dosyasına giriş bilgilerimizi yazsak o da tarayıcı yerine kendi içinden bu işi bitirse ... maç içinde hile patlıyo. kapat aç yaparken zaman önemli
- suspicious score u her seferinde kapatıyorum onunda save load ayarı olabilir mi ?
- suspicious score neye göre hesaplanıyor ?
-her seferinde tüm menüler açık oluyor aim ve esp yi açık bırakıp diyerlerini kapatıyorum kısaltıyorum + - olayı yani
menülerde de save load ayarı olabilir mi ?
- ayarlarımızı bir dosyaya kaydetsek format sonrası direk alırdık güzel olurdu
- moder hud de isim gözüküyor. ama sadece modern hud de gözüküyor. mesela mesafe hem hud de hem de ayrıca açılabiliyor. isim içinde durum aynıydı sanki eski sürümde. ben modern hud u kapatıp isim i ayrıca açmak istiyorum
değerli adminler hepinize teşekkürler
- suspicious score u her seferinde kapatıyorum onunda save load ayarı olabilir mi ?
- suspicious score neye göre hesaplanıyor ?
-her seferinde tüm menüler açık oluyor aim ve esp yi açık bırakıp diyerlerini kapatıyorum kısaltıyorum + - olayı yani
menülerde de save load ayarı olabilir mi ?
- ayarlarımızı bir dosyaya kaydetsek format sonrası direk alırdık güzel olurdu
- moder hud de isim gözüküyor. ama sadece modern hud de gözüküyor. mesela mesafe hem hud de hem de ayrıca açılabiliyor. isim içinde durum aynıydı sanki eski sürümde. ben modern hud u kapatıp isim i ayrıca açmak istiyorum
değerli adminler hepinize teşekkürler