Pubg Mobile Hile Tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
- hilenin açılışında tarayıcıdan siteye giriş istiyor. tarayıcının açılması biraz yavaş olabiliyor. bunun yerine biz exe dosyasına giriş bilgilerimizi yazsak o da tarayıcı yerine kendi içinden bu işi bitirse ... maç içinde hile patlıyo. kapat aç yaparken zaman önemli

- suspicious score u her seferinde kapatıyorum onunda save load ayarı olabilir mi ?

- suspicious score neye göre hesaplanıyor ?

-her seferinde tüm menüler açık oluyor aim ve esp yi açık bırakıp diyerlerini kapatıyorum kısaltıyorum + - olayı yani
menülerde de save load ayarı olabilir mi ?

- ayarlarımızı bir dosyaya kaydetsek format sonrası direk alırdık güzel olurdu

- moder hud de isim gözüküyor. ama sadece modern hud de gözüküyor. mesela mesafe hem hud de hem de ayrıca açılabiliyor. isim içinde durum aynıydı sanki eski sürümde. ben modern hud u kapatıp isim i ayrıca açmak istiyorum

değerli adminler hepinize teşekkürler

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Pubg mobile sürekli izlendiği için ban yeme riskin çok fazla sadece esp kullansan dahi iyi olmaz mı ?

S A G U A D I M
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bahşiş kardeş için teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2 oyunda ban atıyor sadece wall acık

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yeni hesap açtım hileyi göstere göstere yaptım 6 - 13 arası leş alıyordum her maç level 20 oldu hala ban yemedim.

başka bir hileyi deneyim dedim anında ban attı :)

şu anda başka bi sorunum var. yeni bi guest hesabı açamıyorum. hep eski ban olayından bahsediyor. gameloop içinden oyunu sıfırladım durum aynı sanırım ip ban da yedik

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dostum öncelikle şüpheli skor böyle adamı görmemişlik gibi izleyip ( görmemişlik gibi dediğim duvarların içinden zorlaya zorlaya aimi duvarlara tutmak falan) bakıp vurmak şüpheli skoru arttırıyor veya hilesizken göremediğin adamı direk metreden görüp aimi ona çekip vurmak arttırıyor ( sanırım.)

save load olayına gelirsek ben bi ara pubg mobile hilesi kullanırken save' butonuna enter basıp sonraki gün hileye girdiğimde ayarlar save olmuştu galiba çalışıyor diyebilirim ama emin konuşmakta istemem
+ - olayı zaten onu save edemiyorsun diye biliyorum o senlik durum

format sonrası dosyadan bahsedersen eğer csgo legit gibi cfg olarak söyledin sanırım onu da öyle bi duruma gerek yok aslında HEALTH - 3D - Mesafe - Can
açık olsa yeterli zaten bunları açsan yeterince legitsindir

Farklı hile kullanmaya çalışma youtubedekiler veya arapların free hilesi açmayı bile deneme direk 3 ay yiyorsun buranın hilesini kullan daha iyi :D

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
susp score cok takilma kapat gitsin belli etme yeter

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
susp score cok takilma kapat gitsin belli etme yeter
ya üstad bende onu diyorum her başlangıçta kapatıyorum otomatik kapalı gelsin save load olayı onda da olsun diyorum sen olayı başa götürüyorsun

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ya üstad bende onu diyorum her başlangıçta kapatıyorum otomatik kapalı gelsin save load olayı onda da olsun diyorum sen olayı başa götürüyorsun
pardon yanlis okumusum o secenek yok malesef haklisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...