hilesi mevcut ama bi paralı satan var birde freeler var isim vermicem olmasın diye freeler cpu yani işlemciyi yüzde yüz ile çalıştırmakta paralıda bi nebze az işlemci yüzde yüz olduğu için oyunda sık sık drop kasma yapar sisteminiz minimum 4 çekirdek şart sağlam bir pcye ihtiyacınız var ben kullanıyordum free olanı bırkatım satın aldım maze felan çıkarırsa daha iyi olacağını düşünüyorum
Bende de login diyom alta çince hata çıkıyorben kullanıyorum şuan ne fix'i
Post automatically merged:
Çince hilelerin paylaşımı yasak beyler haberiniz oldun yeni hile üzerine çalışıyor memory hacker's
3 4 gundur kullanıyorumbu daha yeni fix yedi yaklaşık 5 dakika önce çogu kişşide yapan siteye git bak yarısında çalışmıyor
o altta çıkan çince yazıda free versionun süresi dolmuştur diyor hacımBende de login diyom alta çince hata çıkıyor
Ücretli olanı bende almak istiyorum yardımcı olur Muş’un ?hilesi mevcut ama bi paralı satan var birde freeler var isim vermicem olmasın diye freeler cpu yani işlemciyi yüzde yüz ile çalıştırmakta paralıda bi nebze az işlemci yüzde yüz olduğu için oyunda sık sık drop kasma yapar sisteminiz minimum 4 çekirdek şart sağlam bir pcye ihtiyacınız var ben kullanıyordum free olanı bırkatım satın aldım maze felan çıkarırsa daha iyi olacağını düşünüyorum
Bize de yardımcı ol dostum.3 4 gundur kullanıyorumbılgıne ztn pusarak ve 3.şahıs oynuyoum oyunu ve ban yeme ihtimalım 0 1 2 kılle oyun kazanıyorum bu kadar basıt abartanlar var no reocılle bırlestırıp vs oynuyor ben sadece beklıyourm gelenı olduuyorum o yanı ban yeme gıbı bır olayı olmaz kısa surede vıdeoyu cekmeyı dusunuyorum sınavlar bıtsın bı aga
![]()
3 4 gundur kullanıyorumbılgıne ztn pusarak ve 3.şahıs oynuyoum oyunu ve ban yeme ihtimalım 0 1 2 kılle oyun kazanıyorum bu kadar basıt abartanlar var no reocılle bırlestırıp vs oynuyor ben sadece beklıyourm gelenı olduuyorum o yanı ban yeme gıbı bır olayı olmaz kısa surede vıdeoyu cekmeyı dusunuyorum sınavlar bıtsın bı aga
![]()