16 Ağu 2019 #1 giritli45 G Onaylı Üye Katılım 2 Ara 2017 Mesajlar 64 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 7 Yaş 33 8 HİZMET YILI Hileyi açtıktan sonra siyah ekranda kalıyorum hileyi kapatınca geri geliyor görüntü bunun hakkında yardımcı olabilecek birileri var mı acaba . Şimdiden teşekkür ederim .
Hileyi açtıktan sonra siyah ekranda kalıyorum hileyi kapatınca geri geliyor görüntü bunun hakkında yardımcı olabilecek birileri var mı acaba . Şimdiden teşekkür ederim .
17 Ağu 2019 #2 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI bilgisayar windows 7 mi windows 7 ise çözümü anlatıyorum sorunun aero devre dışı olduğundan dolayı bu sorun geliyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap arama yerine bunu yaz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap tıkladıktan sonra bu gelir ileri de bekle biraz kendisi halledecektir. sonra hileni açabilirsin Windows 10 ise bilgisayar windows 10 aero nasıl etkinleştirilir yazarak bulabilirsin. iyi oyunlar Oyla 0 Olumsuz oyla
bilgisayar windows 7 mi windows 7 ise çözümü anlatıyorum sorunun aero devre dışı olduğundan dolayı bu sorun geliyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap arama yerine bunu yaz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap tıkladıktan sonra bu gelir ileri de bekle biraz kendisi halledecektir. sonra hileni açabilirsin Windows 10 ise bilgisayar windows 10 aero nasıl etkinleştirilir yazarak bulabilirsin. iyi oyunlar