Pubg Mobile Hile [ Yardım ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Öncelikle selam gençler. Ben Pubg mobile'da hile yapmak istiyorum. Kendime özel olarak yani bazı milletin paralı kullandıkları hileler gibi.

- Nasıl hile yapabilirim hangi, dilleri öğrenmem lazım. Bir ekibe ihtiyacım var mı. Kaç ay sürer?,Başkalarının hilelerini kendime kopyala bilirmiyim [ Değişiklik elbet yapıcam ]

Bunları yanıtlarsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
c sharp ve c++ dilerini ogrenmen gerekiyor sanırım

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
vb.net temeli ögren internetten hazır projeler ındır mantıgı kavra ögren ayriyetten lamerlerın yaptıgı loaderlerı vb kır crck konusunada az çok hakim ol dnpsy da ufak tefek projelerı kırıp kodlarına erişebil en azından

Üye
6 HİZMET YILI
C#, C, C++ ve Vb dillerini en azından mantık olarak kavraman Cheat Engine den oyuna dair buglar ( açıklar ) yakalaman gerekiyor. Bulduğun buglarla ilgili strateji yürütmen gerekiyor. Ve bunları yapabilmen için ingilizceyi iyi bilmen gerekiyor. İngilizcryi çokiyi bilmen içinde türkçeyi iyi bilmen gerekiyor.Assembly annemizle de tanışmak gerek tabi ki. Malesef ki günler içinde bunları başarmak çok zor LeftSpace 15 yaşında zulu Hilesi çıkardı idolünün LeftSpace olması gerekiyor bence. Zaten kişilikli birisidir böylebi yola baş koyarsan takıldığında sana yol gösterecek yardımcı olacaktır.

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Oo Güzel Fikir Fakat Burada Aradığını Bulamaya bilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
programlama dilini bilmeden o işi yapman biraz zor öyleki ben 2 tane öğretici kitap aldım ve ilk sayfalarında bıraktım çünkü çok karışık terimler yabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...