pubg mobile hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben böyle bir hata alıyorum. dün çalışıyordu.

Ekli dosyalar

• fffdd.jpg
    fffdd.jpg
    129.3 KB · Görüntüleme: 36
Üye
7 HİZMET YILI
bir kac saat önce sorunsuz çalışıyordu fakat şuan çalışmıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben böyle bir hata alıyorum. dün çalışıyordu.
Eğer tüm bileşenler yüklü ise (vc+ drx net framework 8) çalıstır bölümüne %temp% yazıp açılan penceredeki tüm dosyaları silin ardından çalıstır bölümüne temp yazıp açılan penceredeki tüm dosyaları silin
hileniz çalışıcaktır

böyle bir çözüm yazmışlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yes anti ban hilesi için geçerli onu çalıştırmak için de en az onaylı üye olman gerekli sen normal üyesin kardeş onun için o minik ekranda hayıra basacaksın yoksa hilen açılmaz

Ezberci Değil ADAM ! haklı no de çalişiyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kimse kusure bakmasın yes de desek no da desek çalışmıyor. sadce mozilla yerine chrome ile girdim ozamanda oyun acık oldugu halde oyunu acın önce diyor.oyunu görmüyor.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle pubg mobile hilesinde sorun yaşıyorsun postu pubg lıte bolumune açmışsın duzelt silinebilir gönderin . Onun haricinde oyuna 0.18 guncellemesı yenı geldı tam hıleler yerıne oturmadı ılk gunlerden ne bu acele bekleyın duzelecektır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle pubg mobile hilesinde sorun yaşıyorsun postu pubg lıte bolumune açmışsın duzelt silinebilir gönderin . Onun haricinde oyuna 0.18 guncellemesı yenı geldı tam hıleler yerıne oturmadı ılk gunlerden ne bu acele bekleyın duzelecektır
Onayla alakası yokmu diyorsunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bende de çalışmama sorunu var beklemek en iyisi 1 2 saate düzeltilir diye tahmin ediyorum.

içtiğim sigaranın dumanı bile bazılarından temiz
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaslar hileyı acarken yes ve no yazıyor ya oraya her ıkısını de ısaretleyınce acılmıyor hile .bilen bırısı bunu adam akıllı acıklayabılırmı.uc gundur kımse yardımcı olmuyor
kardeşim sıkıntıyı çözdün ben onaylı üyeysen yes normal üyeysen no seçeğine bas açılır hile %100 açılır

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Su konuya deyinmek gerekirse benim bilgime gore onaylı uye ve seckin uye durumu vardı hilede +50 yorum onaylı uyeler +300 yorum seckin üyelerde olması gerekiyor kriterin uye yazanlar sadece hileden yararlanmıyor die biliyorum iyi forumlar umarım dogru bir bilgi vermişimdir.

Future Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
antibanı bazı pcler desteklemiyormuş

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eğer tüm bileşenler yüklü ise (vc+ drx net framework 8) çalıstır bölümüne %temp% yazıp açılan penceredeki tüm dosyaları silin ardından çalıstır bölümüne temp yazıp açılan penceredeki tüm dosyaları silin
hileniz çalışıcaktır

böyle bir çözüm yazmışlar

dostum sagol çalıştı.. fakat anti ban'a hayır deyince aktif. evet dersem böyle çıkıyor.

Ekli dosyalar

• cccc.jpg
    cccc.jpg
    236 KB · Görüntüleme: 45
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...