Üye
bende gaming laptop var . 16 bg ram filan i7 , bendede son 2 gundur kasıyor. güncellemeden dolayı galiba
dostum aynı sıkıntı bende de oluyo ama yukarıda gerekli açıklama yapılmış 50 mesaj yada yorum yamak gerekiyormuşArkadaşlar merhaba.pubg mobile hile sistemini çalıştıramıyorum. bu dosyayı (XFProject) çalıştırıyorum ve cmd ekranı açılıyor (waiting for action yazıyor). Daha sonra MH UI Yeni Beta sekmesine tıklıyorum. Oradan da "pubg mobile" a tıklayıp DWORD VIP R3 ü çalıştırıyorum. Bi cmd ekranı daha açılıyor ve sonra hemen kapanıyor. Sitenin tam ortasında da "hile yüklendi bu sayfayı kapatabilirsiniz yazıyor.". oyuna alt tab yapıp geçiyorum. Fakat hile gözükmüyor güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu.
çözdüm sıkıntı kalmadı ilgilenen herkese teşekkürler.Arkadaşlar merhaba.pubg mobile hile sistemini çalıştıramıyorum. bu dosyayı (XFProject) çalıştırıyorum ve cmd ekranı açılıyor (waiting for action yazıyor). Daha sonra MH UI Yeni Beta sekmesine tıklıyorum. Oradan da "pubg mobile" a tıklayıp DWORD VIP R3 ü çalıştırıyorum. Bi cmd ekranı daha açılıyor ve sonra hemen kapanıyor. Sitenin tam ortasında da "hile yüklendi bu sayfayı kapatabilirsiniz yazıyor.". oyuna alt tab yapıp geçiyorum. Fakat hile gözükmüyor güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu.