pubg mobile hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
bende gaming laptop var . 16 bg ram filan i7 , bendede son 2 gundur kasıyor. güncellemeden dolayı galiba

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
işlemcin kötüyse cpu sıcaklığı ve kullanımı sıkıntıya sokabilir seni

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
internetin kotu olabilir yada cpu kullanumı cok fazla oldugu icin kasıyodur

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.pubg mobile hile sistemini çalıştıramıyorum. bu dosyayı (XFProject) çalıştırıyorum ve cmd ekranı açılıyor (waiting for action yazıyor). Daha sonra MH UI Yeni Beta sekmesine tıklıyorum. Oradan da "pubg mobile" a tıklayıp DWORD VIP R3 ü çalıştırıyorum. Bi cmd ekranı daha açılıyor ve sonra hemen kapanıyor. Sitenin tam ortasında da "hile yüklendi bu sayfayı kapatabilirsiniz yazıyor.". oyuna alt tab yapıp geçiyorum. Fakat hile gözükmüyor güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu.
dostum aynı sıkıntı bende de oluyo ama yukarıda gerekli açıklama yapılmış 50 mesaj yada yorum yamak gerekiyormuş

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.pubg mobile hile sistemini çalıştıramıyorum. bu dosyayı (XFProject) çalıştırıyorum ve cmd ekranı açılıyor (waiting for action yazıyor). Daha sonra MH UI Yeni Beta sekmesine tıklıyorum. Oradan da "pubg mobile" a tıklayıp DWORD VIP R3 ü çalıştırıyorum. Bi cmd ekranı daha açılıyor ve sonra hemen kapanıyor. Sitenin tam ortasında da "hile yüklendi bu sayfayı kapatabilirsiniz yazıyor.". oyuna alt tab yapıp geçiyorum. Fakat hile gözükmüyor güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu.
çözdüm sıkıntı kalmadı ilgilenen herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...