onu kestirmek zor knk umarım atmazMerhaba arkadaşlar ben EzPubgM hilesini kullanıyorum ve belli etmiyorum pubg mobile otomatik olarak dosyayı algılayıp ban atarmı acaba ?
yok knk ben epey kullandım 1 yıl herkesede belli ettim lobilerde söyledim as ustası oldum kda m Allah katına çıkmış öyle zar zor banlandım belli ettirme botları vur pus sonda aimle 1. ol kas fatihe iyi oyunlarMerhaba arkadaşlar ben EzPubgM hilesini kullanıyorum ve belli etmiyorum pubg mobile otomatik olarak dosyayı algılayıp ban atarmı acaba ?
eyw kral çok sağolyok knk ben epey kullandım 1 yıl herkesede belli ettim lobilerde söyledim as ustası oldum kda m Allah katına çıkmış öyle zar zor banlandım belli ettirme botları vur pus sonda aimle 1. ol kas fatihe iyi oyunlar![]()
Özel yazılımları varsa atarlarMerhaba arkadaşlar ben EzPubgM hilesini kullanıyorum ve belli etmiyorum pubg mobile otomatik olarak dosyayı algılayıp ban atarmı acaba ?
bi zaman sonra atıyor almas falan daMerhaba arkadaşlar ben EzPubgM hilesini kullanıyorum ve belli etmiyorum pubg mobile otomatik olarak dosyayı algılayıp ban atarmı acaba ?
knk ben kullanıyordum valla ban yedim ama kısa süreli yedimMerhaba arkadaşlar ben EzPubgM hilesini kullanıyorum ve belli etmiyorum pubg mobile otomatik olarak dosyayı algılayıp ban atarmı acaba ?
Yok hocam Pubgm'nin hala öyle bir özelliği yok rahatlıkla oynuyabilirsin belli etmeden.Merhaba arkadaşlar ben EzPubgM hilesini kullanıyorum ve belli etmiyorum pubg mobile otomatik olarak dosyayı algılayıp ban atarmı acaba ?
Ezpubgm dt diye biliyorum o yüzden atadabilir atmayadabilir kesin bir cevap yokMerhaba arkadaşlar ben EzPubgM hilesini kullanıyorum ve belli etmiyorum pubg mobile otomatik olarak dosyayı algılayıp ban atarmı acaba ?
kardeşim kesinlikle deneme ban atıyor seninle oynayanlarada atıyorMerhaba arkadaşlar ben EzPubgM hilesini kullanıyorum ve belli etmiyorum pubg mobile otomatik olarak dosyayı algılayıp ban atarmı acaba ?