Eğer iyiysen bşn de bşn eşli beraber fatihe kasabiliriz ? hilesiz kasarızpardon belirtmemisim ben mobil oyuncuyum
Hileli takım arkadaşı aramandaki amaç ne fatihe kasmak mı ?bşn hile dolu 3 şahıs oynuyorum ben hep bşn kasmak isterim ama hileci dolu iste ondan sıkıntı 3 şahıstada yavaştan hileciler dolmaya başladı ondan dolayı hileli takım arkadası arıyorum
evet bşn de bazı daha iyi hileciler oluyor ondan bşn kasmak istemiyorum bazıları 300 tl ye sınırsız alıyolarHileli takım arkadaşı aramandaki amaç ne fatihe kasmak mı ?
Kolay gelsin sana 3.şahıs da fatih olmak çok zor as 17 yıldız falan 1-2 haftaya istiycek yapabilirsen helal olsun iyi forumlar.evet bşn de bazı daha iyi hileciler oluyor ondan bşn kasmak istemiyorum bazıları 300 tl ye sınırsız alıyolar
Kolay gelsin sana 3.şahıs da fatih olmak çok zor as 17 yıldız falan 1-2 haftaya istiycek yapabilirsen helal olsun iyi forumlar.evet bşn de bazı daha iyi hileciler oluyor ondan bşn kasmak istemiyorum bazıları 300 tl ye sınırsız alıyolar
İyi Olur Discorddan Bana Ulaşabilirsen Sevinirim Kullanıcı Adım Discordda NightWish⁹⁶#7777ben de 3 hile var istiyosan sana vere bilirim
mobilden yapılan hile mi ?ben de 3 hile var istiyosan sana vere bilirim
Actign an kardeşim anca 1-2oyun oynaysbilyosun ban direkaım bot ayarını bılen varmı...ayrıca guzel dısıplınlı kullanırsan ban yemessın