Hangi anlamda herkez ne yazıyomuşherkes bunu yazzıyor cok sacöa buna en gel olunması lazım bence
dc at ekleyim veya sen ekletakım arkadaşı aranıyor rank fark etmez arkadaşlar
kanka sadece esp yani adam görme kulanırsan ban yemiyon 6 aydır kullanıyorum h2le ile sekmeme config açarsan ban yeme olasılıgın baya artıyor sadece esp ac gel takılalım ?Kanka pubg mobile hilesi stabil ve güzel bansız çalışıyor mu ? Ayrıca şuan internette bulunabilen sekmeme config var mı, cevap verirsen benim eskiden as 5 yıldız olan hesabın banı kalktı şuan platin olması lazım başlayabilirim beraber oynarız ?
kanka oyun yükleniyor yüklensin eski hesabın e posta falan bulayım geri dönücem sanadc at ekleyim veya sen ekle
Post automatically merged:
kanka sadece esp yani adam görme kulanırsan ban yemiyon 6 aydır kullanıyorum h2le ile sekmeme config açarsan ban yeme olasılıgın baya artıyor sadece esp ac gel takılalım ?
dc : FÜHRERİM#6118 ekleAranan takım Arkadaşı:
Minumum rank: altın v
Mikrofonlu
DiscorD ramazan#2727
KD 5.0
not arkadaş eklerseniz yazın burdan
gece geri dönerimekledim
SonMafia#3821 ekletamam dc den ıstek at
Neden dostumherkes bunu yazzıyor cok sacöa buna en gel olunması lazım bence
Kanka dc istek attım sonmafia benim 2 sezon üst üste rp açık as olan hesabımı kurtarabildim şuan altın 3üm oynayaktamam dc den ıstek at
emülatör zaten dostumemülatör varsa oynayabiliriz
o yüzden oyunu sildim girdim baktım bu böyle olmaz dedim çok uğraş gerektiriyoliyakat 40a atmış her maç liyakati ikişer ikişer arttırıyor günlük 5 sınır var liyakati düzeltmem 2 hafta sürecek aşırı saçma