- Konuyu başlatan
Ban riski yüksek bir hile. Alımlar hayla açıktır. Son 5 kişiPubg mobil Emulatör hilede duvardan sıkma varmı
Ban riski yüksek bir hile. Alımlar hayla açıktır. Son 5 kişiPubg mobil Emulatör hilede duvardan sıkma varmı
teşekkür ederim bunları yapıyorum ama normalde bır problem yok hıle acılınca aşırı oluyor yınede teşekkur ederım
7zip indir dosyayı çıkar direk winrar kullanıyosan progamında bi hata olablilirhileyi indiremiyoruz ki dosya hatalı diyor rar ile ozelden yollama imkanınız varmı acaba rica etsem
Herkes de öyle bir problem var. Ama o düzelir yakında hile güncellenince. Alımlar hayla açık beyler son 4 kişiteşekkür ederim bunları yapıyorum ama normalde bır problem yok hıle acılınca aşırı oluyor yınede teşekkur ederım
Sana kalmış koskoca bir hile takımı oldukGelsemmi bilemedim![]()
Duvardan sıkma hilesini verirmisinHerkes de öyle bir problem var. Ama o düzelir yakında hile güncellenince. Alımlar hayla açık beyler son 4 kişi
Sana kalmış koskoca bir hile takımı olduk![]()
Duvardan sıkma hilesi var bizde fakat direk ban atıyor. Klan alımları devam ediyor son 4 kişiDuvardan sıkma hilesini verirmisin
ver bişey olmazDuvardan sıkma hilesi var bizde fakat direk ban atıyor. Klan alımları devam ediyor son 4 kişi![]()
Burdan vermem imkansız.ver bişey olmaz
Sınırsız mermi hilesi yok. Sekmeme hilesi var oda ban riski var. Klan alımları hayla açıktır gelmek isteyen ekleyebilir.başka sınırsız mermi ve sekmeme hilesi varmı