Pubg Mobile Hileli Takımdan Dolayı Ban Yemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uzun süredir Pubg Mobile Emülatör oynuyorum, son iki sezondur da hileli oynuyorum. Bir hesabım sırf aim, recoil'den direk sistem tarafından banlanmıştı. Yeni hesap açıp bu ikisine hiç bulaşmadım. Bugün oyuna girdiğimde, hileli takımla bir süredir oynadığınız tespit edildi, diyip 15 günlük ban verdi. Bu durum devam ederse, hesap puanınız sıfırlanır veya banlanır diye yazıyor. Oynadığım takımda hile kullananlar var. Anlamadığım taraf, uçanı kaçanı, ip gibi mermi dizeni banlamışlarda boş zamanları olmuşda gelmiş hilelilerle oynadığım için beni banlıyorlar...:) Sorun birden fazla takımla oynuyorum, kimi baz alıp bu cezayı verdiler. Acaba onlarla oynamaya devam etsem direk kalıcı banlarlar mı? Benzer durum başından geçen var mı, işleyiş nasıl oluyor?

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
oynadığın takımda ki kişilerin profiline girip kill falan sayılarına bakarak hile olup olmadığını zaten anlayabilirsin ve kalıcı olarak ban yeme riskin şuanda %60 yanı dikkatli oyna veya o takımlar ile bir daha girme

Üye
6 HİZMET YILI
dostum otomatık eslesmeden gelırse o adamlar sorun olmaz ama lobıden bırlesıp gırersenız sıkıntı olabilir.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
İlginç Aynı lobide Hileli squad kasıyoruz, duo kasıyoruz daha ban yemedik 5 aydır. Sen kullanmadığın halde nasıl yiyebiliyorsun oyun mu adaletsiz anlamadım. Eski hileden kalıntı varsa da olabilir.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oynadığın takımda ki kişilerin profiline girip kill falan sayılarına bakarak hile olup olmadığını zaten anlayabilirsin ve kalıcı olarak ban yeme riskin şuanda %60 yanı dikkatli oyna veya o takımlar ile bir daha girme
Hocam oynadığım kişilerde hile kullanıyor, sadece adam görme açık. Gruplarda bu şekilde, hileli takımla oynamaktan ceza alanları söylerlerdide inanmazdım, gerçekmiş. :)Zaten 2 takımım var, hepsiylede samimiyiz, bilemiyorum ne yapsam. Adamlara oyun sizinle oynamamın sakıncalı olduğunu söylüyor, hadi elveda, da denilmez ki...

dostum otomatık eslesmeden gelırse o adamlar sorun olmaz ama lobıden bırlesıp gırersenız sıkıntı olabilir.
Lobiden birleşip oynuyoruz , adamlar tanıdık adamlar. 2 sezondur oynuyoruz. Yalnız adamlar geçen sezondan beri hile kullanmaya başladı.

İlginç Aynı lobide Hileli squad kasıyoruz, duo kasıyoruz daha ban yemedik 5 aydır. Sen kullanmadığın halde nasıl yiyebiliyorsun oyun mu adaletsiz anlamadım. Eski hileden kalıntı varsa da olabilir.
Hocam hile var, sadece wallhack var. Bende de takımda da. Kimse aime veya sekmemeye bulaşmaya cesaret edemiyor. Normalde hile kullanmayız ama son iki sezondur hilesiz oynanacak bir oyun olmadı.
Oyuna girdiğimde ortadaki yazıyı görünce, ahanda yedik ayvayı dedim.:D Allahtan 15 günlük ban verdi ve bu adamlarla devam edersen banlanırsınıda demeyi eksik etmedi. Oynadığım adamlara yazdım, kimse ban yememiş. Oyunun bana mı garezi var anlamadım. :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Vallah arkadaşlarım girmediği zaman tek kişilik giriyorum daha rahat oluyor yok o düştü onu kaldır bilmem ne hele hele arkadaşlarım değilse :D

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vallah arkadaşlarım girmediği zaman tek kişilik giriyorum daha rahat oluyor yok o düştü onu kaldır bilmem ne hele hele arkadaşlarım değilse :D
Hocam tek kişilik oynamalık bir oyun değil ki bu :) Bırakın tek kişilik oynamayı, konuşmayan takıma denk gelince bunalıyorum, öldürülmek için bahane arıyorıyorum. :D Oyun bence, anlaşabileceğin kişilerle çok daha güzel oluyor. Yoksa bu oyuna bin basan offline oyunları sayısı az değil...

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
işte buna kaza derim :d yapacak birşey yok ticket felan at :D:ensarcry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...