Hocam oynadığım kişilerde hile kullanıyor, sadece adam görme açık. Gruplarda bu şekilde, hileli takımla oynamaktan ceza alanları söylerlerdide inanmazdım, gerçekmiş.oynadığın takımda ki kişilerin profiline girip kill falan sayılarına bakarak hile olup olmadığını zaten anlayabilirsin ve kalıcı olarak ban yeme riskin şuanda %60 yanı dikkatli oyna veya o takımlar ile bir daha girme
Lobiden birleşip oynuyoruz , adamlar tanıdık adamlar. 2 sezondur oynuyoruz. Yalnız adamlar geçen sezondan beri hile kullanmaya başladı.dostum otomatık eslesmeden gelırse o adamlar sorun olmaz ama lobıden bırlesıp gırersenız sıkıntı olabilir.
Hocam hile var, sadece wallhack var. Bende de takımda da. Kimse aime veya sekmemeye bulaşmaya cesaret edemiyor. Normalde hile kullanmayız ama son iki sezondur hilesiz oynanacak bir oyun olmadı.İlginç Aynı lobide Hileli squad kasıyoruz, duo kasıyoruz daha ban yemedik 5 aydır. Sen kullanmadığın halde nasıl yiyebiliyorsun oyun mu adaletsiz anlamadım. Eski hileden kalıntı varsa da olabilir.
Hocam tek kişilik oynamalık bir oyun değil ki buVallah arkadaşlarım girmediği zaman tek kişilik giriyorum daha rahat oluyor yok o düştü onu kaldır bilmem ne hele hele arkadaşlarım değilse
Attım,halen dönüş yok. Yeni hesapla yola devam.işte buna kaza derim :d yapacak birşey yok ticket felan at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?