- Yasaklandı
evet 3 ama biri spoofer onu saymadım bu yüzden diğerleri ne oluyor diyorum birinde safe yazıyor diğerinde 2.4 yazıyorPubg Mobile 3 tane hile var diye biliyordum ama bir tanesi bakımda galiba
anladım pekisafe olan guvenli surum kullanabilirsin 2.4 ise belli etme aimbot kullanma esp kullan
safe olanı kullan dostum ama sanırsam o da güncelleniyorhangi hileyi kullanmam lazım anlamadım 2 tane olmuş hileler uzun zamandır girmiyordum değişmiş çoğu şey
zaten spooferi demiyorum bende ötekisini sormuştum 2.4 yanındakisiniUnvan yazan spoofer yani o değil. 2.4 yazanı kullanacaksın
Diğeri aktif değil zatenzaten spooferi demiyorum bende ötekisini sormuştum 2.4 yanındakisini
ostum 2.3 de kullandığımda sadece sürüm yazan 10dk safe yazan 10yıl atıyordu sana kalmış pc den pc ye değişiyor değişikhangi hileyi kullanmam lazım anlamadım 2 tane olmuş hileler uzun zamandır girmiyordum değişmiş çoğu şey
ne zaman biter bilen varmı ya güncellemesi ?safe olanı kullan dostum ama sanırsam o da güncelleniyor
ne zaman biter bilen varmı ya güncellemesi ?
Kesin bir bilgi yokne zaman biter bilen varmı ya güncellemesi ?
Ezpubgmıhangi hileyi kullanmam lazım anlamadım 2 tane olmuş hileler uzun zamandır girmiyordum değişmiş çoğu şey