Pubg Mobile hilesi çalışmıyor [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba Akradaşlar Ben Hileye İlk Girişimde Sorunsuzdu 2. Oyunda HİLE Açık Fakat Çalışmıyor Hiçbir Özelliği F6 Tuşuna Kaç Defa Bastığımı Hatırlamıyorum Bile Temp Dosyalarını Temizledikçe Doluyor Fakat Yine Çalışmıyor Virüs Proğramı Vs Kapatım Yine Aynı Hile Menüsü Geliyo Fakat Çalışmıyor.
Sorunnu Nasıl Çözebileceğimi Bilen Varmı Bundan 5 Ay Önce Mükemmel Ötesiydi Şimdi Ne Olduysa.

Bildiğiniz Ban Riski Rapor Harici Olmayan Bir Hile Varmı Sadece WallHack Olsada Olur Rank Kasmam Lazım.
Ücretli Veya Ücretsiz Fark Etmez.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hiç bir hilede ban riski yok diye bir şey yok dostum kullanma şekline göre ban yeme durumun değişkenlik gösterir. ban atmayan hile diye bir şey yok malesef

* HER OYUN BİR GÜN HİLEYİ * TADACAKTIR
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
merhaba öncelikle windows 10 pro veya sürümlerini kullanıyorsan smart screen ve windows defender dan dosya taraması ve gerçek zamanlı korumayı devre dışı bırakmanız ve bilgisayarı yeniden başlatıp pubg mobil i açmanız ardından memoryUI yı açın daha sonra siteye girip hileyi yükleyin ve hileyi kullanmaya başlayın büyük ihtimalle sorun çözülmüş olur. ama windows 7 kullanıyorsan veya 8 denetim masasından güvenlik ile ilgili her şeyi kapatman gerekiyor teşekkürler başka sorununuz veya sormak istediğiniz olursa yazabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Forumda Memoryhackers Hileleri harici Hile paylaşmak yasaktır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
buranın hilesini güncellemesini beklicen yada kendin araştırman gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...