Loader'i indirerek tüm hilelere erişebilirsin fakat erişimin olmayan hilelere erişmek için ilk önce üye gruplarından birine dahil olman lazım.Arkadaşlar hile linki verebilir misiniz indirmem lazım
herşeyi geçiyor hile açılıyor esp felan aim bot çalışmıyor hiçbirşeySorunu tam olarak açıklamamış sın bu şekilde sana kimse yardım edemez. Aldığını hataları konuya resim olarak ekle ki yardımcı olmaya çalışalım.
Post automatically merged:
Loader'i indirerek tüm hilelere erişebilirsin fakat erişimin olmayan hilelere erişmek için ilk önce üye gruplarından birine dahil olman lazım.
Yukarıdaki panelde "MemoryUI Download" seçeneği var. Oraya basarak indirebilirsin.Daha açıklayıcı olabilirmisin Bi link falan çünkü hileyi kullanmadım daha önce bilmiyorum
bende o da gitiianti bot hayır dedimi çalışıyor
o da çalışmıyoranti banı etkinleştirseydin ya
same problemherşeyi denedim bütün yazılanları ilk hata veriyordu atlatık oralar sonra girdik devamlı yapıyorum sorun yoktu herşeyi yükledim iptal ettim güvenlik duvarını ama olmuyor arkadaşlar hile için yazılan herşeyi yaptım format attım pcye şuan sıfır çalışmıyor öğlenden beri uğraşıyorum yetkili kişilerden yardım istiyorummmm.............
esp aim bot çalışmıyorsame problem
bende de yani bu sorun internetle alakalıherşeyi denedim bütün yazılanları ilk hata veriyordu atlatık oralar sonra girdik devamlı yapıyorum sorun yoktu herşeyi yükledim iptal ettim güvenlik duvarını ama olmuyor arkadaşlar hile için yazılan herşeyi yaptım format attım pcye şuan sıfır çalışmıyor öğlenden beri uğraşıyorum yetkili kişilerden yardım istiyorummmm.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?