Çözüldü PUBG Mobile hilesi çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi acıyorum ama bende calısmıyor her şey tamam acılacak gibi oluyor farklı farklı yazılar geliyor sonrada kendi kendine kayboluyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
F6'ya bas.
but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
F6'ya bas.

Çözüm
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Defender ve ya herhangi virüs programın varsa devre dışı bırak yanı sıra reklam engelleyici programların varsa onları da devre dışı bırak aksine calısır..

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu bahsettiği hatayı ben de 2 gündür yaşıyorum. hile kafasına göre takılıyor. bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazen yarı yarıya :)
öyle bişey sanmam olsun bi kontrollerin iyi yap
Post automatically merged:

arakdaşlar virüs gerçek zamanlı korumaları ve defenderi kapatırsanız çalışır.. hile bi çalışıyor bi çalışmıyordiye bişey olacagını sanmam

Üye
7 HİZMET YILI
öyle bişey sanmam olsun bi kontrollerin iyi yap
Post automatically merged:

arakdaşlar virüs gerçek zamanlı korumaları ve defenderi kapatırsanız çalışır.. hile bi çalışıyor bi çalışmıyordiye bişey olacagını sanmam
valla reis uzun zamandır kullanıyorum bu hileyi. az çok durumu biliyorum. bu son günlerde yaşadığım bir hata. hatta geçen oyunu açarkan birkaç mb bişeyler indirdi ondan sonra böyle oldu

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaslar hileyi acıyorum ama bende calısmıyor hersey tamam acılacak gibi oluyor farklı farklı yazılar geliyor sonrada kendi kendine kayboluyor
Oyunu açarken yönetci olarak aç hile yi kurarkende antibana hayır de aktif olacaktır ilk kurmada antibana evet dersen hile aktif olmuyor. Bunu dene çalışacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
virüs korumalaırını kapat gerçek koruma zamnlı ve defener kapat hepsini
bende wın 10 yüklüydü sistemim düşük olduğundan çok kasma vardı oyunda hileyi gayet güzel çalıştırıyordu,bugün format attım win7 pro yükledim lsflatpm hatası alıyorum,,adblock defender anti hepsi kapalı,1saatir uğraşıyorum yapamadım,wın7de açılmıyormu acaba !

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Windows Defender Kökten Kapat. Oyunu Ve Hileyi Yönetici Olarak Aç Sonra F6 Vb Bas Veya AntiCheat Sil Oda Olmazsa Nerdeyse Hile İle Kaynaklı Çoğu Sorun Eksik Framewrok Veya VSden kaynaklıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...