Çözüldü Pubg Mobile Hilesi Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Pubg mobile hileyi load ediyorum açılıyor hile ama adamların yeri felan hiç bir şekilde görünmüyor yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Arkadaşlar dikkatli bir şekilde anlatıyorum dinleyin öncelikle pubgnin hile sistemi efsane çalışıyor 1 2 3 reporta direk bakıyorlar ve ban yiyorsunuz o yüzden çok dikkatli kullanmanız gerekiyor hileyi çok fazla abartmayın pochinkide 2 teami ard arda aldım 10 saniye sonra 5 ay ban yedim
Öncelikle Discord Arayüzü Açalım
1613629773614.png

Sonra oyun etkinliğinide açalım yoksa hile ekrana gelmez gelirsede gelip gider tekrar yapmak zorunda kalırsın
1613629966407.png

Oyunun yanında Pc simgesi var Onu açmayı unutmayalım

Gameloop u açıp pubg lobi ekranınında Xfproject'i açıp hileyi inject edelim herşey okeyse komut sisteminde bi uyarı vermez uyarı verirse
arama yerine Exploit Protection yazıp

1613630252724.png

Bütün herşeyi Kapatalım hile arkaplanda...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum Oyuna Güncelleme Gelmiş Olabilir Hileyede Güncellenmesi Gerek Beklemek Zorundasın !!

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben hiç load edemedim Gameloop'ta açmayı denedim ama açılmadı. tam oalrak nasıl açıyorsun kısaca anlatabilir misin?

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar dikkatli bir şekilde anlatıyorum dinleyin öncelikle pubgnin hile sistemi efsane çalışıyor 1 2 3 reporta direk bakıyorlar ve ban yiyorsunuz o yüzden çok dikkatli kullanmanız gerekiyor hileyi çok fazla abartmayın pochinkide 2 teami ard arda aldım 10 saniye sonra 5 ay ban yedim
Öncelikle Discord Arayüzü Açalım
1613629773614.png

Sonra oyun etkinliğinide açalım yoksa hile ekrana gelmez gelirsede gelip gider tekrar yapmak zorunda kalırsın
1613629966407.png

Oyunun yanında Pc simgesi var Onu açmayı unutmayalım

Gameloop u açıp pubg lobi ekranınında Xfproject'i açıp hileyi inject edelim herşey okeyse komut sisteminde bi uyarı vermez uyarı verirse
arama yerine Exploit Protection yazıp

1613630252724.png

Bütün herşeyi Kapatalım hile arkaplanda çalıştığı için güvenlik programlarına takılınca bozuluyor bu yüzden kapatıp yeniden başlatın bilgisayarınızı etkin olabilmesi için
Virüs ve Tehdit Ayarlarına girip herşeyi kapatıyoruz

1613630385637.png

Oyun ayarlarına Gelelim en iyi ayarları veriyorum (Denenmiştir)
Smooth EXT'i 7 yapalım güzel bi sonuç alıyoruz bütün aimi hack'e bırakmayın arkadaşlar aimi kendiniz kontrol edip güzel bi vuruş yapabiliyoruz
oyunda ayarlara girip (Oyun içi hassasiyeti) hepsini 10 yapıyoruz arkadaşlar güzel bir sonuç almak için
Oto Aşağı Çekme (On) yapıyoruz Silahımızın sekmemesi için

Hile ayarlarını yaptıktan sonra Kaydetmeyi unutmayın çünkü birdaha açtığınız zaman oto olarak program size ayarlarınızı vericektir

Sorularınız varsa sorabilirsiniz teşekkürler

Çözüm
kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hile aktif olması için driverları kurman lazım o yüzden çalışmayabilir güvenlik duvarınıda kapat

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sımdı ban yedım ama 6 saat.boota hetsaat attım ondan sonra oldu.hıle saglam demekkı .sıstem cozemedı.gunceleme yapın dıyor.oyle algıladı.oglebn 12de acılacak.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kac gundur oynuyorsun.aım.varmı.yoksa sadewece esp mı
Post automatically merged:

arkadaslar 6saatlık ban atmıstı bugun daha erken acıldı 3 saate felan acıldı.artık dahada dıkat edıyorum.hatsat atmamamya calısın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...