Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dikkatli bir şekilde anlatıyorum dinleyin öncelikle pubgnin hile sistemi efsane çalışıyor 1 2 3 reporta direk bakıyorlar ve ban yiyorsunuz o yüzden çok dikkatli kullanmanız gerekiyor hileyi çok fazla abartmayın pochinkide 2 teami ard arda aldım 10 saniye sonra 5 ay ban yedim
Öncelikle Discord Arayüzü Açalım
Sonra oyun etkinliğinide açalım yoksa hile ekrana gelmez gelirsede gelip gider tekrar yapmak zorunda kalırsın
Oyunun yanında Pc simgesi var Onu açmayı unutmayalım
Gameloop u açıp pubg lobi ekranınında Xfproject'i açıp hileyi inject edelim herşey okeyse komut sisteminde bi uyarı vermez uyarı verirse
arama yerine Exploit Protection yazıp
Arkadaşlar dikkatli bir şekilde anlatıyorum dinleyin öncelikle pubgnin hile sistemi efsane çalışıyor 1 2 3 reporta direk bakıyorlar ve ban yiyorsunuz o yüzden çok dikkatli kullanmanız gerekiyor hileyi çok fazla abartmayın pochinkide 2 teami ard arda aldım 10 saniye sonra 5 ay ban yedim
Öncelikle Discord Arayüzü Açalım
Sonra oyun etkinliğinide açalım yoksa hile ekrana gelmez gelirsede gelip gider tekrar yapmak zorunda kalırsın
Oyunun yanında Pc simgesi var Onu açmayı unutmayalım
Gameloop u açıp pubg lobi ekranınında Xfproject'i açıp hileyi inject edelim herşey okeyse komut sisteminde bi uyarı vermez uyarı verirse
arama yerine Exploit Protection yazıp
Bütün herşeyi Kapatalım hile arkaplanda çalıştığı için güvenlik programlarına takılınca bozuluyor bu yüzden kapatıp yeniden başlatın bilgisayarınızı etkin olabilmesi için
Virüs ve Tehdit Ayarlarına girip herşeyi kapatıyoruz
Oyun ayarlarına Gelelim en iyi ayarları veriyorum (Denenmiştir)
Smooth EXT'i 7 yapalım güzel bi sonuç alıyoruz bütün aimi hack'e bırakmayın arkadaşlar aimi kendiniz kontrol edip güzel bi vuruş yapabiliyoruz
oyunda ayarlara girip (Oyun içi hassasiyeti) hepsini 10 yapıyoruz arkadaşlar güzel bir sonuç almak için
Oto Aşağı Çekme (On) yapıyoruz Silahımızın sekmemesi için
Hile ayarlarını yaptıktan sonra Kaydetmeyi unutmayın çünkü birdaha açtığınız zaman oto olarak program size ayarlarınızı vericektir
sımdı ban yedım ama 6 saat.boota hetsaat attım ondan sonra oldu.hıle saglam demekkı .sıstem cozemedı.gunceleme yapın dıyor.oyle algıladı.oglebn 12de acılacak.