PAROSSS
Onaylı Üye
bende 3 4 hafta kullandim fazla belli etmiyodjm baann yedimvalla 2 3 haftadır falan kullanıyordum ama ben son mac baya bellı ettım ondan yemıs olabılırım sen ne kadardır kullandın aımı
bende 3 4 hafta kullandim fazla belli etmiyodjm baann yedimvalla 2 3 haftadır falan kullanıyordum ama ben son mac baya bellı ettım ondan yemıs olabılırım sen ne kadardır kullandın aımı
durmak yok yoldaş araplar gününü göstermeye pes etmeden devam edecegız memory hackers aılesı bıze bu fırsatları sundugu ıcın sonsuz şükranlarımı iletiyorumbende 3 4 hafta kullandim fazla belli etmiyodjm baann yedim
güncelleme gelmesini bekleyelim ondan sonra devam ederizdurmak yok yoldaş araplar gününü göstermeye pes etmeden devam edecegız memory hackers aılesı bıze bu fırsatları sundugu ıcın sonsuz şükranlarımı iletiyorum
bende öyle düşünüyorum beklemede kalalımgüncelleme gelmesini bekleyelim ondan sonra devam ederiz
id at beraber girelimbende öyle düşünüyorum beklemede kalalım
Çok hile var maalesef oyunda sen banlanmama için belli etmeden oynarsın ama Arap oyuncular takmıyor smoke içinden bile vuruyorumarım düzeltirler hocam. Bu arada Pubg de çok fazla hile denk geliyor mu ? başlamayı düşünüyorum ve çok fazla hile kullanan var gibi. sıkacaksa hiç başlamıyım
Düşük kademe daha çok sezon başlarında as otoritesindeyken full heleki gece biz gene belli etmemeye çalışıyoruz Araplar masallahYüksek ranklarda bi tık daha fazla geliyor ama engel olmaz yine kasarsın
Sezon başında araplar sıkıntıDüşük kademe daha çok sezon başlarında as otoritesindeyken full heleki gece biz gene belli etmemeye çalışıyoruz Araplar masallah
yyakında düzelir oyunda veya hilede sıkıntı vardırHileyi Fixlemeye çalışıyorlar galiba son zamanlar aimbot esp çalışmamaya başladı eğer sizdede öyleyse yazabilirmisiniz lütfen
evet denk geliyor özellikle yüksek ranklarda efendimumarım düzeltirler hocam. Bu arada Pubg de çok fazla hile denk geliyor mu ? başlamayı düşünüyorum ve çok fazla hile kullanan var gibi. sıkacaksa hiç başlamıyım
bana uyare yapalım hemen bi ezpubg takımı![]()
güncelleme gelmesini bekleyelim ondan sonra devam ederi
Evet as rankında çok hile varumarım düzeltirler hocam. Bu arada Pubg de çok fazla hile denk geliyor mu ? başlamayı düşünüyorum ve çok fazla hile kullanan var gibi. sıkacaksa hiç başlamıyım