Pubg Dword hilesi Windows 10 21h2 ve daha alt sürümleri için çalışıyor. Windows 11 ve Windows 22h2 sürümlerinde çalışmıyor malesef. Ben de kullanabilmek için 11 den 10'a geçtim. (Windows 10 Pro 21h2 yükledim)
Şuan win11 kullanan herkes problem yaşıyor. Her yöntemi denedim, temp dosyalarını falan sil, şunları yükle falan dediler yaptım olmadı. Windows 10 a geçtim direkt çalıştı. Eğer istersen başladığında yaz beraber Fatihe kasalım. Sezon 5'te Fatihe kasmıştım tekrar kasıyorum.ben eskiden win 11 de oynuyordum 22H2 Sürümünde
Ne yazık ki DWORD hilesi sadece Windows 10'da çalışmaktadır.
hayır çalışmıyortest ettin mi
Ne yazık ki DWORD hilesi sadece Windows 10'da çalışmaktadır.win 10 da çalışıyor diye biliyorum hocam
eminmisinÇalışıyor
eminmisinYes its working
istersen berabr kasabilirizŞuan win11 kullanan herkes problem yaşıyor. Her yöntemi denedim, temp dosyalarını falan sil, şunları yükle falan dediler yaptım olmadı. Windows 10 a geçtim direkt çalıştı. Eğer istersen başladığında yaz beraber Fatihe kasalım. Sezon 5'te Fatihe kasmıştım tekrar kasıyorum.
bende dword kullanıyomŞuan win11 kullanan herkes problem yaşıyor. Her yöntemi denedim, temp dosyalarını falan sil, şunları yükle falan dediler yaptım olmadı. Windows 10 a geçtim direkt çalıştı. Eğer istersen başladığında yaz beraber Fatihe kasalım. Sezon 5'te Fatihe kasmıştım tekrar kasıyorum.
dostum Dword yuklerken herhangı bi dosya falan sılıyormusunPubg Dword hilesi Windows 10 21h2 ve daha alt sürümleri için çalışıyor. Windows 11 ve Windows 22h2 sürümlerinde çalışmıyor malesef. Ben de kullanabilmek için 11 den 10'a geçtim. (Windows 10 Pro 21h2 yükledim)
EzPubg ise anında ban yedirtiyor. Windows 11 kullanırken hile açıldı ama hiçbir özelliği çalışmadı ve maçın 3. dakikasında falan direkt ban yedim. Güncelleme gelene kadar o hileyi kullanmamanı tavsiye ederim.
Dword'de ise 50. maçı devirdim, legit oynayarak her el 10 kill ve üstü alıyorum herhangi bir sorun yok şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?