PUBG Mobile hilesi güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cheating is safe unless you don't play like a God🤣😆😂

Üye
2 HİZMET YILI
kanka ücretli kullanırsan eğer milyonda bir sorun olacağını düşünüyorum haricinde çok dikkat etmen lazım senin elinde olan bişey yani :))

Üye
2 HİZMET YILI
öncelikle hangi hileyi kullandığının bir önemi yoktur her hile ban attırır eğer ban yemek istemiyorsan BYPASS kullanmanız gerekir piyasada en iyi bilinen bypass furry vip bypasstır ardında snaker bypass, dediğim gibi hangi hileyi kullanırsan kullan ban atar ancak bypass kullanırsan hiç ban yemezsin.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
şimdi hile güvenli olmasına güvenli fakat fazla belli etdiğinde banlatır seni

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hangi hile olduğuna ve senin nasıl oynadığına bağlı bir durum bu legit oynarsan iyi bir hile ile oynarsan evet güvenilir diyebilirim ama kimse garanti veremez reportla her türlü ban yeme ihtimalin var

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Dedektife denk gelirsen yersin kanka şu sıralar baya sıkı bide raporlanırsan direk yersin zaten o yüzden aşırı legit oynaman gerek

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
ban yeme oranı sana bağlı ne kadar belli edersen o kadar erken banlanırsın çok belli etmezsen geç banlanırsın

Üye
2 HİZMET YILI
pubg mobile hilesi güvenilir mi diye sormuşsun ama hilenin ne olduna bağlıdır güvenilir olup olmadığı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben 3 yıldır kullanıyorum 2 kere ban yedım oda kendı yüzümden uyuz oldum araplara belli ettim hileyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...