bellı bır kısıtlama dusuncesı varsa bence adıl bir şekilde olmalı diye duşünüyorum hani kimseyi üzmeden tabi biz türkler çoğu işi abartığımız için bazı konularda eksik kalıyoruzkendisi seçkin olmasa açmaz bu konuyusen hile açıyosan katlanacan karsındakine
bu engellenemez kardeşim bu site olmazsa baska birçok siteden bulup tekrar açacaklar bunun nedeni paralı hıleniin cıkması onların parası var alıyor hıleyı turkıyede cogu kısı vermez o hıleye para sonucta oyun avrupa ülkelerinde uygulama ıcı olayları da uygun ıstekdıklerı gıbı hareket edebılıyorlar 200 250 tl bi paralı hıle aylık sen verıp alırmısın almazsın yanı cunku garantısı yokartık her oyunda en az 1 tne hileci görüyorum bıkıtğ ya
hilenin emeği mi olur yawhelal olsun kardeşim sana
Post automatically merged:
emek verenler kullansın kardeşim
hıleye nasıl bı emek verebılırsın acıklarmısın emegı zaten memoryhackers ekıbı verıyor bır uye nasıl bir emek verecek öyle birşey bana komik geldi açıkcasıhelal olsun kardeşim sana
herkesin forumu devamlı takip etmesi ne yazıkki mümkün değil kardeşim kendini onların yerine koyarsan eyer sende anlarsın belkihelal olsun kardeşim sana
bence hile paylaşımı bile olmasın ben diğer şeyler için takılıyorum forumda arkadaşlar ile emulator girdiğimiz zaman oyundan gram zevk almıyoruz adam 600 metreden hs atıyor biz adam arıyoruz sağda solda adam akıllı bileği ile oynasa eyvallah alt tarafı mobil oyun hile açmak bile saçma
seckin üye olduğunda yine kullanılacak .Banlar arttı. Türklerin çoğu burdan kullanıyor. Seçkin üye yapın herkes kullanamasın artık şu hileyi. Paralı olarak çoğu almaz zaten günlük 15 tl olarak biliyorum. Neden pubg lite seçkin üyeyken mobile seçkin değil? Bunu tartışalım bence. Çünkü olan bize oluyor.
Adam 6 tane yer doldurup hile kullanıyor var mı böyle bir şey?
1 haftadır sıkıntı var hile açtığın an ban yiyobilmiyorum ben onunla alakalı olduğuunu düşünmüyorum bi açık olabilir belkide bende esp ile espx açık oluo kaç aydır kullanıyodum şu 2 gündür böyle oldu
Forumu çok güzel bir şekilde takip ediyorlar gerçekten. düşünürsek eyer : Paralı sistem gelirse üyeler azalır ücretsiz bir forum olarak hizmet veren MH için kayıp yaşanır. Ancak : üye gurpları olarak sınırlandırmalar yapılırsa bu sefer üyeler hırs yapıp araştırmalar vs yorum yapmaya çalışırlar hem üyeler adına hemde forum adına iyi sonuçlar elde etmiş olururz 2. seçenek daha mantıklı geliyor dostumseckin üye olduğunda yine kullanılacak .
en mantıklısı makul bir üçret ile üçretli olması gibi gibi
böle olmuyor gerçekten hile 1 haftadır herkese ban atıyor
veyada hilenin özellikleri azaltılabilir daha güvenli olur ve fix yeme olayı düşer
Katılıyorum Dostum Ama Yapılırmı Bilmem Yetkililer Ne der ?Banlar arttı. Türklerin çoğu burdan kullanıyor. Seçkin üye yapın herkes kullanamasın artık şu hileyi. Paralı olarak çoğu almaz zaten günlük 15 tl olarak biliyorum. Neden pubg lite seçkin üyeyken mobile seçkin değil? Bunu tartışalım bence. Çünkü olan bize oluyor.
Adam 6 tane yer doldurup hile kullanıyor var mı böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?