Onaylı Üye
Direk oyun Kısayolundan açarsan güncelleme yok....mecbur yapıyorsunki yoksa oyuna sokmuyor gameloop
Direk oyun Kısayolundan açarsan güncelleme yok....mecbur yapıyorsunki yoksa oyuna sokmuyor gameloop
bende kısayol felan yokki sadece gameloop simgesi var mavi renkli olanDirek oyun Kısayolundan açarsan güncelleme yok....
"C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg com.tencent.ig -from DesktopLink (bunu o mavi şeyin hedefine yapıştır kısayol olur....bende kısayol felan yokki sadece gameloop simgesi var mavi renkli olan
oyunu güncellemezsen oyuna giremessinkioyunu güncellemezseniz sorun olmazdı ben güncellemedim
Post automatically merged:
oyunu güncellemezsen oyuna giremessinki
yoo ben güncellemeden giriyorum oyuna pubg exesinden giriş yap gameloopdan değilBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tuş problemi yaşıyorsun ve ban yeme olasılığın artıyorDirek oyun Kısayolundan açarsan güncelleme yok....
güncelleme geldi esp fix fakat bende aimbot calısıyor.hack center uı da hıle hala aktıf durumda fakat çalışmıyor acaba benımle ilgili bir sorun mu var yoksa güncellemeden kaynaklı bir sorun mu
1.8'e zorunlu güncelleme oldu oyunda, şu anda hile güncel değil o yüzden çalışmıyor. Seninle ilgili bir sorun değil.hack center uı da hıle hala aktıf durumda fakat çalışmıyor acaba benımle ilgili bir sorun mu var yoksa güncellemeden kaynaklı bir sorun mu