Daha dünyada böyle 1k esp yok. Bedava paylaşılan hileden böyle şeyler beklemeyin bence. Speed falan kullananlar oyunu çok bozuyor ve oyunun fazla Bi mantığı kalmıyor. + herhangi bir eğlenceside olmaz. Memoryhackers İn paylaştığı tüm hileleri çok güzel buluyorum gayet güzeller.sana katılıorum kesinlikle kafa aimbot düzelmesi lazım esp 1k olması lazım
kötü demedim ama esp yi mesafesi arttırılmalı . Zaten mh nin hileri kötü olsa neden burada olayımDaha dünyada böyle 1k esp yok. Bedava paylaşılan hileden böyle şeyler beklemeyin bence. Speed falan kullananlar oyunu çok bozuyor ve oyunun fazla Bi mantığı kalmıyor. + herhangi bir eğlenceside olmaz. Memoryhackers İn paylaştığı tüm hileleri çok güzel buluyorum gayet güzeller.
arkadaşım esp mesafesi arttırılmalı derken ne demeye çalıştığını anlamadım. oyunun networklemediği hedefi. nasıl çizdireyim ? senin oyunda haritada görmediğin hedefi belirli bir mesafeden sonra oyun siliyor anladın mı ? optimizasyon diye ağladığımız PUBG Ve benzeri oyunlar optimize etmek için bu tarz bir yöntem uyguluyorlar. bu gayet normal. "oyunun sunucusunu mu hackleyelim ne yapalım da arttıralım bu mesafeyi." bilginiz yok sadece konuşuyorsunuz bu sinir bozucu olabiliyor. başka bir hilede daha fazla mesafeden gösteriyor diyorsanız ya bahsettiğiniz hilenin metre hesabı yanlıştır . ki bu muhtemel birşey. yada koskoca "PUBG" Sunucuları hacklendi gönderilmeyen pozisyonu sana gönderiyor.kötü demedim ama esp yi mesafesi arttırılmalı . Zaten mh nin hileri kötü olsa neden burada olayım
kötü demedim ama esp yi mesafesi arttırılmalı . Zaten mh nin hileri kötü olsa neden burada olayım
Esp mesafesi gayet yeterli ekstra olarak hileye vehicle esp eklenmesi iyi olacak araç bularken zorluk yaşıyoruz. Esp mesafesi vnhax adlı hilede 350 metre gibi uzaklıgı gösteriyor oyuna hile kodlamadım senin kadar bilgim yok fakat vnhax adlı hilede daha fazla metreyi gösteren esp var o hileyi test edersen olayı anlayabilirsin. Ayrıca pubg mobile için bir vip sürümü eklenebilir bu videodaki gibi:arkadaşım esp mesafesi arttırılmalı derken ne demeye çalıştığını anlamadım. oyunun networklemediği hedefi. nasıl çizdireyim ? senin oyunda haritada görmediğin hedefi belirli bir mesafeden sonra oyun siliyor anladın mı ? optimizasyon diye ağladığımız PUBG Ve benzeri oyunlar optimize etmek için bu tarz bir yöntem uyguluyorlar. bu gayet normal. "oyunun sunucusunu mu hackleyelim ne yapalım da arttıralım bu mesafeyi." bilginiz yok sadece konuşuyorsunuz bu sinir bozucu olabiliyor. başka bir hilede daha fazla mesafeden gösteriyor diyorsanız ya bahsettiğiniz hilenin metre hesabı yanlıştır . ki bu muhtemel birşey. yada koskoca "PUBG" Sunucuları hacklendi gönderilmeyen pozisyonu sana gönderiyor.
koyduğun nick ile seni ne kadar ciddiye alabilirim bilmiyorum ama. 300 metreyi gösteriyor hile.Esp mesafesi gayet yeterli ekstra olarak hileye vehicle esp eklenmesi iyi olacak araç bularken zorluk yaşıyoruz. Esp mesafesi ***** adlı hilede 350 metre gibi uzaklıgı gösteriyor oyuna hile kodlamadım senin kadar bilgim yok fakat ***** adlı hilede daha fazla metreyi gösteren esp var o hileyi test edersen olayı anlayabilirsin. Ayrıca pubg mobile için bir vip sürümü eklenebilir bu videodaki gibi:
Haklı olabilirsin 300 metre olabilir peki bu videodaki gibi bir vip sürümü gibi birşey çıkartabilir misin?koyduğun nick ile seni ne kadar ciddiye alabilirim bilmiyorum ama. 300 metreyi gösteriyor hile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?