aynen öyle kardeşim yüklerken menu gelmesi yerine durduruyor programıbastım hayıra yıne yukledı ama menu gelmıyor ılgınc degılmı
aynen öyle kardeşim yüklerken menu gelmesi yerine durduruyor programıbastım hayıra yıne yukledı ama menu gelmıyor ılgınc degılmı
aaynen niye olmuyo kafayı yıcem herkes yapmısaynen öyle kardeşim yüklerken menu gelmesi yerine durduruyor programı
adımları atarmısınAdimlari tek tek uygularsaniz calisir ... Tekrar tekrar ac kapat .. birde temp dosyalarini silmeyi unutma
temp dosyasını nerden ve neden silicezAdimlari tek tek uygularsaniz calisir ... Tekrar tekrar ac kapat .. birde temp dosyalarini silmeyi unutma
temp dosyalarınıda sildim yüklerken dll dosyalarını bulamıyor o cmd ekranında sonradan Thread Stopping : 88788 bu hatayı veriyor hile yüklendi diyor ama dll dosyalarını bulmadıgı için download edemiyor ve menu gelmiyorAdimlari tek tek uygularsaniz calisir ... Tekrar tekrar ac kapat .. birde temp dosyalarini silmeyi unutma
oyun güncel miçalısmadı
oyun günceloyun güncel mi
versiyon 0.18.0 degilmi güncel oyun bundan baska güncelleme yapamıyorum cnküarkadaşlar oyunu güncelleyince hile çalıştı gayette güzel
anti ban acılmıyor ne yapmak lazmoyunu güncelledin mi dostum
forumda 50 mesajlı onaylı üye olman gerekiyormuş 50 mesaj atsan dahi 2 gün bekletiyorlarmış onaylı üye olmak icin öyle şeyler dönuyor forumdaanti ban acılmıyor ne yapmak lazm
yardımcı oalacak kimse yokmuanti ban acılmıyor ne yapmak lazm
yaren ben sana gerekli cevabı vermiştim yukardayardımcı oalacak kimse yokmu