- Yasaklandı
Banlı Üye
sanırım hileyi güncelliyorlar yakında fixlenir
yayını ve kaydı obs değil de Streamlabs Desktop tan yayın yap veya kayıt alMerhaba arkadaşlar, PUBG Mobile oynayarak ve hile kullanarak OBS'den kayıt ve yayın Açıyorum. Son güncellemeden önce OBS'den gizleyebiliyordum PUBG Mobile hilesini fakat şu an olmuyor, bir çözümü var mı? Biliyor musunuz?
oyunu tam ekranda gösderme pencereli ekranda yayına ver ozaman gözükmezMerhaba arkadaşlar, PUBG Mobile oynayarak ve hile kullanarak OBS'den kayıt ve yayın Açıyorum. Son güncellemeden önce OBS'den gizleyebiliyordum PUBG Mobile hilesini fakat şu an olmuyor, bir çözümü var mı? Biliyor musunuz?
hocam oyun yakalama kulanırsan gizlenirMerhaba arkadaşlar, PUBG Mobile oynayarak ve hile kullanarak OBS'den kayıt ve yayın Açıyorum. Son güncellemeden önce OBS'den gizleyebiliyordum PUBG Mobile hilesini fakat şu an olmuyor, bir çözümü var mı? Biliyor musunuz?
bir önceki güncellemeyi indirMerhaba arkadaşlar, PUBG Mobile oynayarak ve hile kullanarak OBS'den kayıt ve yayın Açıyorum. Son güncellemeden önce OBS'den gizleyebiliyordum PUBG Mobile hilesini fakat şu an olmuyor, bir çözümü var mı? Biliyor musunuz?