simdi ben pubg mobil icin hile buldum ama sürekli 10 yıl ban atıyo hangi ayarları acayım ss ata bilsem kesksNe demek istediğini biraz daha açabilir misin? Twitter değiliz biz karakter sınırımız yok dolayısıyla cümleni istediğin kadar uzun yazabilirsin kimse sana kızmaz.
Sürekli 10 yıl ban yiyorsan hangi özelliği açtığının bir önemi yok yine ban atacak. Hile dt olduğu için devamlı 10 yıl ban yiyorsun.simdi ben pubg mobil icin hile buldum ama sürekli 10 yıl ban atıyo hangi ayarları acayım ss ata bilsem kesks
her türlü ban atar pubg anticheat yakalanıyor demeki direk ban atıyorsa ne yaparsa yapsın yerkardeş adam uzaktaysa kameranı çevirme adam soldaysa sağdan direkt karşısına çık
legit takıl yani![]()
önerdin hile varmıkullandığın hile kalitesiz eğer değilse sen legit değilsindir
hangi hile bu xd 2yıl imkamsız bideKanka Caktirmassan yemezsin .ben 2 yıl kullandım çevremdeki herkes yedi ama ben yemedim ban
Knk şimdi size taktiği veriyorum kulandığınız hile ezpubg ise eyer iam botu 10 üstü tutmak çok faydalı olacaktırsimdi ben pubg mobil icin hile buldum ama sürekli 10 yıl ban atıyo hangi ayarları acayım ss ata bilsem kesks