Çelebi
Süper Üye
PUBG Mobile Hack- EzPUBGM (Internal Cheat) GameLoop 7.1 hilesini kullanıyorum, anlatıldığı gibi açıyorum. Son 2 günde 2 hesabı banlattım. 1.si 10 yıl yedi, 2.si 3 ay yedi. Arkadaşta aynı zamanda hileyi kullanmaya başladı, oda en az benim kadar kill alıyor ama o daha banlanmadı.
-Dikkat ederek oynuyorum
-sadece adam mesafesini kullanıyorum.
-kill sayısını 6-10 arasında tutmaya çalışıyorum.
Lakin ben günde 1 hesap banlatırken arkadaş banlanmıyor, oda aynı şekilde oynuyor hatta o daha çok belli ediyor. Bu işte bir testlik yok mu?
(karalisteye girmişsindir vs demeyin, oyunda böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Yapsalardı zaten hileler bu kadar yayın olmazdı. Sistem algıyor desek onu neden algılamıyor? İzleme modundan banlıyorlar desek, o daha çok belli ediyor. Valla mantıklı bir cevap bulamadım)
-Dikkat ederek oynuyorum
-sadece adam mesafesini kullanıyorum.
-kill sayısını 6-10 arasında tutmaya çalışıyorum.
Lakin ben günde 1 hesap banlatırken arkadaş banlanmıyor, oda aynı şekilde oynuyor hatta o daha çok belli ediyor. Bu işte bir testlik yok mu?
(karalisteye girmişsindir vs demeyin, oyunda böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Yapsalardı zaten hileler bu kadar yayın olmazdı. Sistem algıyor desek onu neden algılamıyor? İzleme modundan banlıyorlar desek, o daha çok belli ediyor. Valla mantıklı bir cevap bulamadım)
Moderatörün son düzenlenenleri: