PUBG Mobile hilesinde drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle selamünaleyküm PUBG Mobile de hileyi açıyorum (sbyte kullanıyorum) ama oyuna bayağı sıklıkla droplar giriyor yardım edebilecek var mı?
Not: Drop girince oyundaki sesde takılıyor ve normal dropdan uzun sürüyor ve ping yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyuna girdiğinde sağ altta gereksiz ne varsa hepsini kapat, arkaplanda kesinlikle bir şey çalışmasın ayrıca masaüstü arkaplanını da sade bişey yap. 16gb ram 1050ti ekran kartı var ama ben bile bu şekilde yapmasam düzgün oynayamıyorum oyunu.

Üye
7 HİZMET YILI
sa pubg günceleme geldi kulandıgımız hileler calısmıyor artık yeni günceleme gelcekmı hilelere yada artık başka hilemi kulancagız yardım edrmsınız şimdiden tşk ederm

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile güncelleme yapmayanlarda çalışıyordu. mesela bende.. bugün bile güncelleme var dedi iptal a bastım güncelleme yapmadan açtım oyunu. ama hileye keşke güncelleme yaparken oyuna güncelleme yapmayanlar oynayabilsin diye yüklemeyi iptal etmeseydiniz. hileyi kullanmak için güncelleme yapmamıştım. siz hileyi güncelleyene kadar en azından açın da oyunu güncellemeyenler yine hileyi kullanabilsin. bunu hilenin olduğu konuya yazacaktım ama konuyu kilitlemişler. bende hile ilgili bir konu olduğu için buraya yazdım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyunun kasmasıyla işlemcinin alakası yok, diğer oyunları hileli sıfır kasma ile oynarken bu hile çatır çatır oyunu kastırıyor. basit bi hile yapamadınız gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...